Ahojte všetci, prosím vás, moja 18 ročná dcéra mi vcera povedala, ze ju bolí brucho na ľavej strane dole, nechcela mi už dva tyzdne nic povedať lebo som videla na nej ze nieco nie je v poriadku. Ale vcera mi povedala, ze ju veľmi to brucho bolí, a má krv v stolici a ze aj hlien mi povedala. Zajtra pojde k lekarke co bude utrpenie, lebo ona ma od mala panicky strach z lekárov. Aj mi napisala co mi doktorka pomoze, juj to je trdlo. Jednoducho musí ist a hotovo. Ale chcem sa opýtať nestretli sa s takýmito bolestami brucha v dolne cistí rucha na ľavej strane? Bojím sa o nu a a dúfam že sa jej polepsi. Idem jej este kupit probiotika,. Ďakujem za názoru. Prajem Vám pekný deň!
šla b ysom k dr. s ňou,to treba odbery a poriadne vyšetrenie,na pohotovosti nič neporiešia,pošlu za obvoďákom,bolesti sú niekolko dní ,do zajtra vydrží
Zápal čriev možno
@jankastraskova ani ja by som necakala na zajtra a sla by som dnes na pohotovost do zajtra sa to nedajboze moze skoplikovat
Ja mám od 18r.crohnovu chorobu.Ked môžem poradiť čo najskôr k dr.Ja som išla neskoro a mala som týžden na prežitie.
@janinah ak ma 18, treba ist na pohotovost, z tade by ju mal poslat na interne, tam by ju mali zobrat lezat, t. z. ze hned vsetky potrebne odbery jej spravia, je to lepsie ako obvodak, ktori napise 100odporucani a cakanie je nekonecne
@radu_lienka čakať budeme aj tak, a na pohotovosti nic nevyriešia, povedia ze mladá si vymysla, bohužial toto je realita, a skutočná, viem o com hovorím teda píšem, zajtra ideme k lekarke a uvidíme, a este mi povedala ze nie vzdy ma krv ale hlien máva
@jankastraskova no to je pravda mna tak v jednej nemocnici vyhadzovali z ambulancii bola som 21 rocna a povedali ze simulujem potom mi povedali ze mam skoliouzu ze to je z toho ano verila som lekarom povedali ze mam brat ibalgin pri bolesti myslela som ze umriem nakonec som isla do druhej nemocnici kde my prisli na to ze mam vred na dvanastorniku zlcnikove kamene a oblickove kmene cize asi tak a minochodom ten ibalgin mi mojol zapricinit prasknutie vredu a mohlo ma to zabit ! Cize chaapeem vase obavy ist na pohotovost
@jankastraskova hek, krvacanie z konecnika a volesti som mala, isla som na tu pohotovoat o 23.00 a ano zobrali ma na interne, a ano spravia milion vyšetrení, takze ked mate takyto pristup aj vy tak nechajte ďalej trapit to diera
@jankastraskova p.s. oni si skontrolovali ci ozaj krvácam
@jankastraskova podla mna ju poslu na gastro..krv, hlien v stolici a bolest brucha moze ale nemusi znamenat crohnovu chorobu..hlavne sa nestresujte aj ked je to strasne kym neviete co dcere vlastne je..je este mlada nech nic nezanedba..prajem vsetko dobre
@jankastraskova ja by som ju vzala na pohotovost ..aj ked ma18,krv v stolici nie je len tak