Ahojte má problém s 5 ročnou dcérkou dnes sa mi začala sťažovať na bruško že boli..ale.takym štýlom že.sa do toho aj smiala pýtam sa jej že boli a ona áno trošku a zase úsmev na tvári..po chvíli sa pýtam či ešte boli bruško a že už nie...neviete o čo môže ísť ?..myslíte že si len uťahuje zo mňa ?..
1 den bolenia brucha bez nicoho,ziadnych dalaich priznakov,len take pocitove by som ani neriesila.Pozoruj,podla toho sa zariadis.
Môže byť napr z niečoho len nafuknuta, alebo zjedla niečo z čoho trochu bolel podrazdeny zaludok, deti to nevedia inak definovat, tak povie, ze boli. Ak normálne papá, kaká, ciká neriešila by som to. Taktiez prve, co sa budu pytat, pri riedkej stolici, kolko tych stolic bolo v priebehu 24hod, takze pocitat. Treba dieta sledovať, ak by sa sťažovala viac dni, treba zájsť k lekárke. Veľa zdravia
Ešte ma napadlo, skúste dat zopár dní probiotika.
@tehotna40 už prešla pol.hodina stále tvrdí že nebolí už
ako pises, bolelo ju brusko, bola na velkej, mala riedke.... to je asi vsetko, ryzu, banan a malo by to byt v pohode.
nestresuj, smiala sa, neplakala od bolesti, cize by som to neriešila
Keď riedko,tak zrejme to bolo kvôli tomu. Teba tiež keď preženie, tak predtým pobolieva brucho. Ak sa to nebude opakovať, neriešila by som.
Riesili by ste to nejak ?..lebo predtym ako sa posťažovala bola na veľkej potrebe a dosť riedko kakala