Ahojte, kým sa začnete do mňa obúvať, chcem sa len spýtať, či ste niektorá nemali niečo podobné. Ja som už absolvovala neurologické vyšetrenie aj ORL a všetko je OK. Ide o to, že mávam bolesti svalov na bočných stranách krku a aj spredu. Ide o to ako by tie svaly boli stále v kŕči alebo ako to opísať. Je to veľmi nepríjemné. Mám to vždy iba keď sedím za PC, ako náhle sa postavím to prejde. Tak som bola v tom, že to je z chrbtice krčnej, no neurológ povedal, že toto nemôže byť z chrbtice, že po neurologickej stránke som v poriadku a poslal ma na ORL, kde tiež povedali, že z ich strany je všetko OK. Ja už naozaj neviem kam s tým ďalej ísť. Keď som bola u svojej DR, tak ma skoro vysmiala, že sa s tým nestretla ešte. Skúšala som aj rôzne cviky na uvoľnenie chrbtice, no ani to nepomáha. Tiež masáže nepomáhajú, ani flektor... nič jednoducho.... Mám to zhruba 2 mesiace. Nemali ste niekto niečo také?
Ja to mám raz za čas,ale len ľavú stranu.mam cervokranialny syndróm.ale me zaberie tabletka od bolesti.neskusala si masaze či akunkputuru?
@mandy29 cervokranialny syndróm mám aj ja + k tomu Menierov syndróm, ale toto som doteraz nemávala a obe mám už roky rokúce. Masáž nezaberá, akupunktúru som ešte neskúšala. Bojím sa ihiel :(
Dobry den, prosim vyriesili ste uz svoj problem? Ja mam obdobny, a trapim sa. Vdaka vopred, pekny den 🙂
Ja mám to isté, vysunuté platničky na krčnej chrbtici a odkedy cvičím s fyzioterapeutkou, posilujeme svaly krku tak mám presne toto. Je to nepríjemné ale nejako verím tomu že to je proces a že to prejde, tak neviem...
neviem z coho je tvoj problem, ale z lekarov co vysmeju pacienta mi je skutocne zle, mam znamu co 9 mesiacov chodila po lekaroch lebo mala bolesti v pravom ramene a krku, posunulo sa to do stadia ze ani necitila celu pravu stranu a vysetrovali ju traja neurologovia, dievca skoncilo na psychiatrii na liekoch az sa bala dom opustit, lebo sak uplne ste sdrava, nakoniec isla na masaz a rehabilitacna sestra jej hovori, Boze vy mate snad poskodenu platnicku.... skoro blazna z nej urobili, zaroven jej nikto nezistil aj poskodenie krcnej chrbtice. Pol roka PN, Takze tak.