Bolesť bočných a predných svalov na krku

16. jún 2020

Ahojte, kým sa začnete do mňa obúvať, chcem sa len spýtať, či ste niektorá nemali niečo podobné. Ja som už absolvovala neurologické vyšetrenie aj ORL a všetko je OK. Ide o to, že mávam bolesti svalov na bočných stranách krku a aj spredu. Ide o to ako by tie svaly boli stále v kŕči alebo ako to opísať. Je to veľmi nepríjemné. Mám to vždy iba keď sedím za PC, ako náhle sa postavím to prejde. Tak som bola v tom, že to je z chrbtice krčnej, no neurológ povedal, že toto nemôže byť z chrbtice, že po neurologickej stránke som v poriadku a poslal ma na ORL, kde tiež povedali, že z ich strany je všetko OK. Ja už naozaj neviem kam s tým ďalej ísť. Keď som bola u svojej DR, tak ma skoro vysmiala, že sa s tým nestretla ešte. Skúšala som aj rôzne cviky na uvoľnenie chrbtice, no ani to nepomáha. Tiež masáže nepomáhajú, ani flektor... nič jednoducho.... Mám to zhruba 2 mesiace. Nemali ste niekto niečo také?

pdt
16. jún 2020

neviem z coho je tvoj problem, ale z lekarov co vysmeju pacienta mi je skutocne zle, mam znamu co 9 mesiacov chodila po lekaroch lebo mala bolesti v pravom ramene a krku, posunulo sa to do stadia ze ani necitila celu pravu stranu a vysetrovali ju traja neurologovia, dievca skoncilo na psychiatrii na liekoch az sa bala dom opustit, lebo sak uplne ste sdrava, nakoniec isla na masaz a rehabilitacna sestra jej hovori, Boze vy mate snad poskodenu platnicku.... skoro blazna z nej urobili, zaroven jej nikto nezistil aj poskodenie krcnej chrbtice. Pol roka PN, Takze tak.

mandy29
16. jún 2020

Ja to mám raz za čas,ale len ľavú stranu.mam cervokranialny syndróm.ale me zaberie tabletka od bolesti.neskusala si masaze či akunkputuru?

autor
17. jún 2020

@mandy29 cervokranialny syndróm mám aj ja + k tomu Menierov syndróm, ale toto som doteraz nemávala a obe mám už roky rokúce. Masáž nezaberá, akupunktúru som ešte neskúšala. Bojím sa ihiel :(

petraspak
1. júl 2023

Dobry den, prosim vyriesili ste uz svoj problem? Ja mam obdobny, a trapim sa. Vdaka vopred, pekny den 🙂

sisamisaaa
18. apr 2024

Ja mám to isté, vysunuté platničky na krčnej chrbtici a odkedy cvičím s fyzioterapeutkou, posilujeme svaly krku tak mám presne toto. Je to nepríjemné ale nejako verím tomu že to je proces a že to prejde, tak neviem...