Ahojte, som rok aj dva mesiace po porode, pri prechadzkach som vzdy pocitovala bolest bedier, avsak som to pripisovala porodu...potom sa to chvilu ukludnilo, ale zase pocitujem tuto bolest a dnes po hodine prechadzky ma uz tak bolelo, ze bolest vystrelovala do noh , krizov...musela som az krivat...viac boli lava strana, ale boli aj prava...samozrejme s tym k doktorovi po sviatkoch pojdem, nestretli ste sa s tymto problemom niektora? Mam 32 rokov a vzdy som bola sportovo zalozena...
Môžeš mať zvýšenú kyselinu močovú v krvi, ukladá sa v klboch, chrbtici spôsobuje zápaly a bolesti.
Treba dodržiavať dietu a nejesť potraviny s vysokým obsahom Purínu červené mäso, vnútornosti, divina, tuniak, sardinky, pstruh, rajčiny, baklažán + polotovary, sýtené nápoje, ovocné šťavy, cukor, biela múka a lepok.
Dobrý je žihľavový čaj, Lopúch, Rybí olej, Púpava, Zelený čaj, vitamín C, Horčík.
Jesť Kiwi, čerešne, jablká, čučoriedky, grapefruit, zelenina, ryža, kokos, olivy, vajcia, Kura a Losos, vývar z kostí.
Pridávaj do varenia bylinky a koreniny,na klby je výborná Kurkuma, kúpiš ju aj v kapsule.
Veľa info nájdeš na nete.
@bluemoon24 dakujem, budem tam volat po sviatkoch
@vakatko dakujem krasne...tak ako ste popisali sa snazim jest aj v beznom zivote..az na tie paradajky lebo tych jem dost...oatatne sedi takze v strave by to az taky problem nemal byt
Ja jsem mela to stejne, pomohla mi fyzioterapie.