Ahojte.. včera ma začalo pobolievat pod pazuchou pri prsniku.. akoby taka svalovica.. ale nepamätám si, že by som niesla niečo ťažké..je to bolesť len pri pohybe, a keď napnem .. počkám ešte či to prejde po vikende a hneď bežím k doktorovi.. na sone som bola v januári, bolo všetko ok.. môžem vylúčiť rakovinu? Čítala som že rakovina neboli
aj ja som to mala...predpokladam,že zo zdvihania malej a ležania na tvrdej zemi ked som ju uspavala v postielke...pomože Volteren ( aj lekarka mi ho predpisala-aj ked je volnopredajny)
Je to najskor chrbtica alebo rameno, chod k fyzio alebo k chiropraktikovi. Nemusis hned panikarit s rakovinou, ja som mala taku bolest asi dva roky, ked sa mi narodila dcera a nosila som ju
ja som mala taku bolest tiez asi pred mesiacom. mala som zrovna termin u fyzioterapeutky a ta zistila, ze chrbtica v katastrofalnom stave. hrudnu chrbticu som mala tak stuhnutu, ze mi to preslo az dopredu.
ale daj, prosim ta, vediet, co ti dr povedal. ja som nebola, mne to po odblokovani chrbtice preslo