Bolesť a vracanie

9. júl 2024

Ahojte potrebujem radu lebo už neviem kam sa mám obrátiť. Stalo sa mi to už asi piaty krát ale včera to bol extrem začne to bolesťou v chrbtici medzi lopatkami a potom to začne prerazat do predu na hrudník ta bolesť je neskutočná nedá sa ležať sedieť ani chodiť. Potom sa to stupnuje tým že zblednem točí sa hlava a zvraciam ked sa vyzvraciam trošku sa uľaví ale v sekunde znova to isté dookola bolesť a zvracanie dnes v noci to začalo o pol dvanástej a skončilo o pol 4 ráno. U lekára som bola srdce mám vraj v poriadku aj ostatné organy povedali že to je od chrptice tak som chodila k otropedovi a ten ma poslal k fizioterapeutovy aby som cvicila ale vôbec to nepomáha mám pocit ze je to horšie už dva krát manžel volal rzp lebo to vyzeralo že mám infarkt. Neviem kam dalej sa mám pohnúť lekári to už nejak neriešia a ja sa bojim keď to pride znova. Dnes som slabá a točí sa mi hlava. Nemal niekto niečo podobné alebo nepoznáte lekára na ktorého sa môžem obrátiť. Dakujem

alankost
9. júl 2024

ahoj povedz svojmu obvodnému lekárovi že chceš ísť na vyšetrenie pomocou magnetickej rezonancie. To bude asi najlepšie vyšetrenie,ak nič doteraz nezistili a máš takéto problémy .

tomas123456789b
9. júl 2024

A nemože to byť zo psychiky ? Respektíve mám jednu známu, a tá trpí panickou poruchou, a ona má rovnaké príznaky ako ty... začnú ju bolieť kríže, z toho spanikári, začne ju bolieť aj hrudník, je jej na vracanie, točí sa jej hlava, potí sa, búši srdce... lekári jej nič nezistili, ale za to jej diagnostikovali panicku poruchu s obsedantno kompulzivnou poruchou, dali jej lieky, a jej stav sa zlepšil.

taynee
Odpoveď bola odstránená
Zobraz