Bolesť a svrbenie palca

makakova
28. dec 2020

Ahojte, chcem sa opýtať,uz tretí deň ma boli palec na nohe. Necht zarastený nemám, práveže boli odkedy som och ostrihala.. boli ma zospodu a aj okolo nechta hore. Niekedy ma zacne cely svrbiet hlavne v noci, okolo celeho nechta svrbi aj zospodu...neviem uz nanho ani naslapovat. Je to taka tuka silná bolesť. No a dnes som si všimla tieto tri bodky, presne na ne ked pritlačím tak boli to miesto.. stačí trošku donho drgnut a boli ma vkuse aj 10 minút. Neviete o čo môže ist? Pichnute tam nemam nič

makakova
autor
28. dec 2020

nemam ho ani opuchnuty ani červený,na pohľad ani naznak niečoho. Iba ta silná bolesť 😔

marcellka32
28. dec 2020

Možno si len ďaleko odstrihla necht, má ostať 3 mm dlhši, ja si tam dlhšie nechávam lebo potom ma to tiež bolí

makakova
autor
28. dec 2020

@marcellka32 neviem, normalne takto strihavam stále, ale možné to je
.ale zeby bolel odspodu?

marcellka32
28. dec 2020

@makakova zospodu môže aj zo zlej topanky

makakova
autor
28. dec 2020

@marcellka32 stale nosim jedny, ale mala som len silonkove pančuchy tieto dni, rozmýšľam ci z toho?

snazilka_bio_mamka
28. dec 2020

Vyzera to akoby sa ti tam tvorila modrinka.. nebuchla si niekde??

makakova
autor
28. dec 2020

@snazilka_bio_mamka vôbec si nepamätám zeby som si buchla , ani žeby nejaky uraz 🙄 mna to aj svrbi v noci ,ked sa mi on obtrie paplon je to amen tma..tak som myslela ci ekzém ale zatiaľ nic nevidieť.

snazilka_bio_mamka
28. dec 2020

@makakova nemôze to byť mykoza??

gelifil
28. dec 2020

vygoogli si covidový prst

makakova
autor
28. dec 2020

@snazilka_bio_mamka myslela som si ze ano ale absolútne žiadny náznak plesne alebo niečoho.. iba stala Tupá bolest a v noci svrbí . Nevie. Fakt, a k doktorovi stym mi je trápne ísť

snazilka_bio_mamka
28. dec 2020

@makakova nechapem tu bolest a potom to svrbenie.. a tie modriny uz vobec :o

gelifil
28. dec 2020

pozrela si si ten covidovy prst?Ked navyse udavas svrbenie, som si ista.

makakova
autor
28. dec 2020

@gelifil ano pozrela som to, no nemám ho červený ani nijak zatiaľ nechytá farby.. ale je pravda ze včera v noci ma bolel a svrbel prst vedľa. Dnes opäť palec. Uz len to by mi chýbalo.covid netuším ci som prekonala.. momentálne som este k tomu aj tehotná

gelifil
28. dec 2020

@makakova nemáš ho červený, ale tie bodky stačia.....to by bola najľahšia forma

makakova
autor
28. dec 2020

@gelifil tak ak by slo naozaj o to, v podstate to nebude nic vážne ,ci? No dufam ze sa nezobudim zajtra a nebude čierny 😀🙄

marcellka32
28. dec 2020

@makakova ale áno, môže to byť aj z častého nosenia siloniek, najlepšie bavlnené ponožky

makakova
autor
28. dec 2020

@marcellka32 to bola jediná zmena asi, pančušky silonkove.. a ešte nové, neoprala som ich predtým. Snad to prejde

makakova
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz