Bolesť a reaznie v oku - čo mi pomôže?

2. mar 2021

ahojte, uz asi druhy tyzden ma dost boli jedno oko, reze ma v nom, najprv som si davala kvapky ophtalmo-septonex, neprestavalo, tak mi lekar predpisal Tobrex, uz je to tyzden a dnes ma to znovu zacalo rezat. pracujem za pc a myslim ze ma to od toho moze boliet, lebo cez vikend som si dala pauzu a prestalo. vcera som zase pracovala za pc a zase ma to zacalo boliet. premyslam este nad ocnym, mam aj vymenny listok. mate s tym niekto tiez skusenosti? co Vam pomohlo?

chrobacik41
2. mar 2021

Mne pomáhajú kvapky Hylo fresh. To mi poradila moja mamina , ona ma podobne problémy s očami a práve tieto kvapky jej pomáhajú. Tak som ich aj ja vyskusala a sú dobré. Ale kvapkam každý deň niekedy raz denne niekedy si dám 2 krát. Ale v každom prípade chod navštíviť očného lekára.

laura164
2. mar 2021

Obrazovka môže škodiť, môžeš si kúpiť aj okuliare na modré svetlo. Na rezanie sú dobré aj gely, corneregel napríklad. Tobrex sú antibiotiká, užívaj ich aspoň 5x denne a po kvapkách po cca pol hodine si daj corneregel, ak sa ti to do týždňa nezlepší choď k očnej

slniecko_12
2. mar 2021

Aj mne sa to stáva, a preto si vždy jedno oko prelepím a pozerám tým "zdravším" Dobré je aj počas práce na PC občas pozerať na okolité predmety, ktoré sú bližšie aj ďalej a pravidelne oddychovať od obrazovky.

autor
2. mar 2021

@slniecko_12 s cim si prosim oko prelepujes? aj ja som skusala, ale mne nic akosi nedrzi na tom oku.

lucka.mt
2. mar 2021

mna takto boli oko z ruška

slniecko_12
3. mar 2021

Staci obviazana satka ☺️ na piráta 😁