Bolesť a pichanie pod ľavým prsníkom v 20tt

erikaa09
16. aug 2018

Ahojte. Som tehotná v 20 tt. Dnes keď som prišla domov Z práce ma zacalo priserne pichat a boliet pod ľavým prsníkom. Nemôžem sa ani zohnut ani lahnut. Len sedieť vystreto. Mali ste to niektora ? Prejde to?

pralinka99
16. aug 2018

To môže byť čokoľvek malé mohlo zatlačiť na nerv alebo niečo... Ale ak to neprejde išla by som preistotu k doktorovi

veronice
16. aug 2018

Mne sa to stava a vacsinou to po par sekundach prejde tak som to neriesila...ak to mas nepretrzite tak by som to ja osobne urcite riesila s lekarom

katkasav
16. aug 2018

Môže to byť aj z krčnej chrbtice, sem-tam sa mi stane, keď preťažím, že sa ani nadýchnuť nemôžem

slapina
17. aug 2018

@erikaa09 akú máš prácu? Sedavú? Môže to byť z kŕčnej chrbtice, aj mne sa to sem-tam stáva. No nie som tehotná, takže nič neriešim ale byť tebou pre istotu zájdem k doktorovi. Aspoň budeš mať istotu, že je všetko v poriadku

erikaa09
autor
17. aug 2018

@slapina ja som Maserka wellness pracovník a obsluhujem ludi. Viem že jedna možnosť je Z chrbtice no do teraz som nič také nemala

slapina
24. aug 2018

@erikaa09 keď si masérka, tak to môžeš mať z toho, že si nonstop zohnutá a že masíruješ ľudí. Treba vyhľadať odbornú pomoc

erikaa09
autor
24. aug 2018

@slapina dakujem pekne