Bolesť a opúchanie nohy. Poradíte mi?

lucika4
20. feb 2015

Dobrý deň chcem sa spýtať pred 2 mesiacmi som si vyvrtla členok a stále nemôžem stúpať na nohu bolí je neprekrvená a modrá opuchuje. Prosím Vás neviete mi niečo poradiť?
Ďakujem Vám za radu 🙂

vika35
20. feb 2015

lekar co na to? neposlal ta na rontgen, cievne

bellamafia
20. feb 2015

Urychlena navsteva chirurgie....treba to zrengenovat,oni sami ti urcia liecbu.....takto isto som si vyvrtla ja clenok opuchlo to zmodralo a isla som...urobili rtg,nastastie to nebolo zlomene a magneticka ukazala ze mam dotrhane vazivo...mala som marodovat dva mesiace a po tyzdni som sla do prace...este teraz ked blbo stupim ma to boli....vyvrtnutie boli kolko krat viac ako zlomene! Mala by si tam zajst a ked si tam nahodou bola,Fraxiparine nic?dava sa to na krvne zrazeniny po operaciach a ine aby sa nahodou zrazenina nedostala do krvneho obehu.....chod tam a inak pouzivam veral gel,flektor naplaste,octanovu mast a stahovaci obvaz....tak nehazarduj a pakuj 😀

empathia
20. feb 2015

skus kostihojovu mast

ivetlo
20. feb 2015

Jednoznačne treba ísť k lekárovi. Bola si??? Ak si aj bola a stále bolí tak treba ísť aj určite ti dá obstrek. Som mala taký problém, lekár mi dal 2 obstreky v odstube mesiaca do členka a super sa mi vyvrtnutý členok preliečil.

karin1811
20. feb 2015

Ahoj, niečo tam nie je v poriadku. Ja som mala 5 tt dlahu na nohe, lebo som spadla ,,až'' z jedného schodu, nevšimla som si ho, bolo čerstvo nasnežené 🙄 A aj v dlahe mi to stále opúchalo a modralo, keď mi dali dolu dlahu, po pár minútach chôdze mi opuchol ako keby som ho mala vodou naliaty... Išla som na inú kliniku, keďže u nás v nsp bolo podľa rtg všetko ok 🙄 a tam uź na rtg snímke videli, źe mám ulomený kúsok a zaseknutý, čo mi spôsobuje opuch a bolo to treba vybrať.
Daj si to vyšetriť a daj vedieť prìčinu.

roxam23
21. feb 2015

Odporucam okamzitu navstevu lekara, aj cievne vysetrenie, to moze byt cokolvek, aj nieco vaznejsie ako krvne zrazeniny - tromboza. Nechcem strasit, ale radsej prevencia ako mat potom nasledky ;)