Dobrý deň chcem sa spýtať pred 2 mesiacmi som si vyvrtla členok a stále nemôžem stúpať na nohu bolí je neprekrvená a modrá opuchuje. Prosím Vás neviete mi niečo poradiť?
Ďakujem Vám za radu 🙂
Urychlena navsteva chirurgie....treba to zrengenovat,oni sami ti urcia liecbu.....takto isto som si vyvrtla ja clenok opuchlo to zmodralo a isla som...urobili rtg,nastastie to nebolo zlomene a magneticka ukazala ze mam dotrhane vazivo...mala som marodovat dva mesiace a po tyzdni som sla do prace...este teraz ked blbo stupim ma to boli....vyvrtnutie boli kolko krat viac ako zlomene! Mala by si tam zajst a ked si tam nahodou bola,Fraxiparine nic?dava sa to na krvne zrazeniny po operaciach a ine aby sa nahodou zrazenina nedostala do krvneho obehu.....chod tam a inak pouzivam veral gel,flektor naplaste,octanovu mast a stahovaci obvaz....tak nehazarduj a pakuj 😀
skus kostihojovu mast
Jednoznačne treba ísť k lekárovi. Bola si??? Ak si aj bola a stále bolí tak treba ísť aj určite ti dá obstrek. Som mala taký problém, lekár mi dal 2 obstreky v odstube mesiaca do členka a super sa mi vyvrtnutý členok preliečil.
Ahoj, niečo tam nie je v poriadku. Ja som mala 5 tt dlahu na nohe, lebo som spadla ,,až'' z jedného schodu, nevšimla som si ho, bolo čerstvo nasnežené 🙄 A aj v dlahe mi to stále opúchalo a modralo, keď mi dali dolu dlahu, po pár minútach chôdze mi opuchol ako keby som ho mala vodou naliaty... Išla som na inú kliniku, keďže u nás v nsp bolo podľa rtg všetko ok 🙄 a tam uź na rtg snímke videli, źe mám ulomený kúsok a zaseknutý, čo mi spôsobuje opuch a bolo to treba vybrať.
Daj si to vyšetriť a daj vedieť prìčinu.
Odporucam okamzitu navstevu lekara, aj cievne vysetrenie, to moze byt cokolvek, aj nieco vaznejsie ako krvne zrazeniny - tromboza. Nechcem strasit, ale radsej prevencia ako mat potom nasledky ;)
lekar co na to? neposlal ta na rontgen, cievne