ahojte žienky čo ste rodili cisarsky rezom so spinalnou chcem sa spýtať som 13m po a mam problém že ma bolí voich na chrbte po spinalke pychali mi ju na 2x proste sa toho ani dotknut nemozem a dost boli aj pri pohybe a tak a dodnes tak mám modrinu tak by som chcela či to tiež niektorá mate či je to normalne alebo či by som to mala riešit napr u neurologa. Dosť sa bojim že keby sme chceli druhe babo znova sc a ten spinal mi robi normálne strašny stres ani si neviem predstavit znova ten vpych
Ja ani neviem ze mi ju dali. Som 6m po. Spinal vpichli na prvy raz ale cez porod sa snazili 15x o epi (neprehanam) a napriek dopichanemu chrbtu nic
Tiež mám dvakrát spinal, prvý pichnuty na prvýkrát, druhý asi na 15x 🥴 potrápili má ale nič ma nebolí ani modrinu som nemala. Som 5m po.
@83lenka83 No ratam že mám neaký poškodený nerv kedže bolesť mi ide smerom dole cez zadok až do špicky prstov uplne taka priama čiara jak nerv a najprv to bolelo cca 2 m po tyzden potom to ustupilo a zrazu dnes z ničoho nič :/
@83lenka83 a fakt že dodnes tam ma modrinu muž mi to pozeral a dokonca som si to aj odfotila stale tam je
@misulik1310 skús brat pyridoxin, vitaminy skupiny B liečia nervovu sustavu, určite to nieje ok.
@83lenka83 akurat som našla take vyživotw doplnky priamo na spinalnu časť chrbta tak jednoznačne skusiˇ a určite zajdem obvodnej a necham sa poslat na neurologiu ale dalši porod sa radšej necham uspať ..
@misulik1310 mám za sebou 2x spinal , prvý pichnuty na prvy x a druhý na 2x keďže pri prvom vpichu mi chytil nerv ale nikdy som nemala bolesti a ani modriny. Určite s tým chod k dr