Bolelo vas vyberanie stehov ? Mam 25 stehov, ale nie normalne, ale take ako keby kovove spinky. Mam ich uz 15 dni a mam cakat este dalsie 3, lebo chirurgia je plna a volny termin na vytahovanie je az o 3dni. Bojim sa ze to tam zarastlo a bude to boliet pri vytahovani.
Vôbec to nebolelo 🙂. Skôr steklilo.
Skôr to taky ťah bude, ako bolesť. Budeš to cítiť, ako také stipkanie maximálne.
Take stipnutie. Nic co by sa nedalo v pohode prezit.
Ja som mala len jeden. Jeden vnutorny, asi 2cm dlhy. Lekar odstrihol uzlik a uchytil ho tou stranou 🤦♀️ takze my ho vytiahol s uzlikom. Veru bolelo. Az na zvracanie mi prislo.
@jt261 možno to záleží aj od lekára ako mu to ide v detstve keď mi vyťahovali stehy z hlavy keďže som ju mal rozbitú to bolo veľmi nepríjemne ale u toho chirurga aj mama vravela, že ju bolelo keď jej vyťahoval stehy z brucha, po brušnej operácii pred rokom som radšej šiel do nemocnice na príjmovú ambulanciu keďže k danému chirurgovi som nechcel ísť síce až po mesiaci keďže som bol medzitým aj chorý ale tam to doktor tak dobre vitahoval, že som ani nevedel, že niečo ťahá a to som veľmi citlivý na bolesť čiže kľud ničoho sa neboj bude to v pohode
Boli to ako trhanie obocia