Boleli vás oči pri covide?
Mňa zatiaľ nie
ano velmi. syn mal aj zapal spojiviek
@benit nestraš ma 😲 mne stačí ze bojujem proti suchým očiam, už neviem aké kvapky kúpiť ktoré by sa mi hodili. Začiatkom roka som bola u ucnej zrak sa mi v priebehu pol roka zhoršil 🙈 tak keď sa mi zas zhorší tak dovi dopo
Strašne . Prešlo to po cca týždni
@bambulienka25 ja som cakala priebeh masaker kedze mam kopec autoimunitnych ochoreni. Priebeh bol malina, najlahsi u nas doma a potom bum. Aj ocna potvrdila, ze ma takto pacientov po kovide. Teraz som bola po polroku na konttolu a ze sa to stabilizovalo, tak ok. Aspon to.
Ano velmi. Som rok po covide a tato bolest sa mi vracia.
@benit robím si hlavu že sa moje dg kt mam sa mi zhoršia ale pokúsim sa na to nemyslieť. Ah bože už by ta pliaga mohla zdochnúť 🙄😔
@bambulienka25 mne sa stitka zlepsila. Zevraj je to aj dobrym dodrziavanim bezlepkovej diety😉
Boleli a strasne mna bolel normalne pohľad....cele zle
@benit no AI SZ mam aj ja ale na dietu je nejdem lebo mám aj s imunitnú dg tak to by som mohla už len zo vzduchu žiť. Ale mne pri SZ veľmi pomohlo pomáha užívanie euthyroxu a noc namiesto ráno
Ano, neskutočne asi 2 dni... Ale vtedy som nevedela, ze mam covid, tak mi všetci nadávali, ze to mam z mobilu :D po 2 dňoch ma boleli nohy a chrbát a na 5ty den som bola fit 🙂
@bambulienka25 ja mam celiakiu original+ laktozu aj hit. Fakt uz zijem zo vzduchu😆
@benit oh mein gott, tak to je riadna kombinácia 😲🙈
Áno, veľmi. Manžel má druhý týždeň zapal spojiviek, bolestivé, červené, opuchnuté.
Áno, to bol prvý príznak, že ma hrozne začali bolieť oči, pálili, rezalo ma to, ani pozerať som nevedela l. Dneska je to týždeň od prvých príznakov a ešte stále bolia, ale už nie tak príšerne..
Vsetkych co sme doma mali covid boleli oci, pre mna to bol jeden z najhorsich priznakov oci a hlava, nic mi na to nezaberalo ani synovi, a hned som vedela , ze mam covid lebo to tak inak hnusne boli aj hlava aj oci
Boleli, niečo ako svalovka …
Áno, boleli a bolo to dosť nepríjemné
Ja som mala ostru, pichavu bolest v ociach. Tento typ bolesti som nikdy nemala. 2 tyzdne som bola prislepa, nemohla som nic poriadne precitat. Okuliare nenosim. Este sa mi ta bolest obcas vrati, zrak mam ok. 3 mesiace po covide.
Áno, veľmi..pri každom pohybe očami do strán..takú bolesť som zažila prvýkrát v živote pri covide..
Oci velmi krčna chrbtica, otras.zimnica nohy..očné migrény po covide 3x, stále to nie je ono, asi sa usadil chrapun
Pri prvom ano,pri druhom oci,hlava,usi
Mne sa po covide rapidne zhorsil zrak. 1oko o 2 dioptrie. Pritom kovid prebehol 3 dnovym soplikom.