Dievčatá prosim poraďte kto máte skúsenosť , viem že toto sa občas stáva ale už si nepamätám ako to má byť. V utorok som bola u zubárky za tým , že mi praskol predný zub. Tá mi ho zrengenovala , povedala že mám zápal až ku kosti a že mi ho nechá otvorený (rozvrtaný) včera som bola znova , dala mi tam tu liečaciu dreň alebo čo to a zalátala. No mňa to neskutočne bolí 😭😭😭😭😭 neviem , či jej mám teraz zavolať , nech mi ho nechá radšej otvoreny alebo to musím vydržať 🤒🤒 ďalší termín mi dala na 10.4 a neviem či to vydržím 😢
Ahoj mne to robili pred 2 tyzdnami presne...fen otvoreny -nebolel, potom rtg, lieciva výplň no bol3lo to ako svina nemohla som ani rozpravat mala som aj teplotu...volala som zubarovi povedal ze skúsiť den vydrzat a naozaj...3dni bolel potom uz lepsie ovela. Teraz uz vobec...
Volaj zubárke hneď ráno.
určite zavolaj, možno potrebuješ aj antibiotiká, ja som teraz na tom bola podobne, antibiotiká mi pomohli.
@mackove ja teda nie som zubar ale z pohladu mamy ma uplne vytacaju zubarske praktiky. Uz 2x som letela z dcerou na pohotovost vecer kvoli zubarke,ktora jej navrtala dieru do zuba a akoze ho bude liecit. Ako tak od rana vydrzala ale potom uz plac velky...Lekar na pohotovosti si len tukal na celo ze jej navrtala dieru a nechala tak,decku vsetka strava isla tam a povedal ze dobre ze sme prisli lebo by mohla chytit riadny zapal. Vytrhol a bolo. Podotykam ze to bol mliecny zub. A to je ta ista truba ktora aj moje zuby posudila ako v poriadku a iny zubar mal tyzden roboty kym mi ich dal do potrebneho stavu aby mi mohol vystavit potvrdenie ze som v poriadku na operaciu. Vystupujuce krcky,zubny kamen a nevyrastene osmicky ktore mohli narobit velky pruser.
keby som mala take bolesti ako opisujes, tak by som jednoznacne zavolala zubarke
Ahoj, ako to dopadlo so zubom?
@mackove však jej zavolaj a povedz aký je stav