Zienky..mali ste niektora, aby Vas bolelo prso mimo kojenia? Malicku uz nekojim skoro 5 mesiacov a zacalo ma boliet prave prso, zdola, na jednom mieste, ked si ho pritlacim. Bolest je to podobna tej, ako ked som pri kojeni mala zapal. Trva to tak 2-3 dni, no dnes je to citlivejsie.
@danka_111 ahojko. No, moja mala ma 3rocky a 3 mesiace, prsník ma bolel pol roka dozadu a tiekla vodička, nekojila som vôbec, bola na Sone prsníku, chodím často v rodine stará mama zomrela na rakovinu prsníka, moja mamina mala podobný problém a teraz ja, nic nezistili ale normálne to nieje, radsej chod k dr. neriskuj
Ahoj. Mna tiez tak bolel prsnik este desat mesiacov po odstaveni.Tiez ma gyndos radsej poslal na ultrazvuk. Nic nenasli. Po roku to preslo. Ale v podstate mi to preslo ked sa mi uz uplne zastavilo mlieko. Lebo cca 10 mesiacov som este vytlacila aspon kvapku ked som skusila. Takze to asi suviselo s tym.
@pehavcek Ahoj. Dakujem. Mozno je to hormonalne, predsa tehotenstvo a kojenie...kym sa ta hladina hormonov ustali. Ja som vobec nemala menstr., ani vyvolavacky nepomohli, tak si myslim, ze to nemam v poriadku. No zlakla som sa trosku, preco ma boli a len jedno..no kazdopadne sono mi urobia, ale skoda, ze az o tyzden a pol, lebo maju toho vela.
@danka_111 Aj mne kadeco islo hlavou ale upokojovala som sa ze to urcite suvisi s kojenim. Nakoniec som si povedala, ze sa nejdem stresovat lebo ak by to bolo nieco negativne tak sa mozem stresovat potom a dovted na to nie je dovod. Moj gynekolog mi raz povedal, ze internet prinasa so sebou prave tuto nevyhodu. Ze v drvivej vacsine hladame a citame a zbytocne sa trapime a pritom vacsinou nejde o nic strasne. Ked som bola na sone tak sa ma doktorka pytala ci ma nebolieva chrbtica lebo ze to moze byt aj z toho. Ze prsnik je uplne ok a chrbticu mam namahanu a moze mi to vystrelovat do jedneho miesta v prsniku. Dolezite je, ze ta pozru.Bude to ok a ulavi sa ti ;)
@danka_111 ahoj, ako to dopadlo? Mam podobný problém
@momkomonika Dobry vecer. Bola som na sono, ktore dopadlo v poriadku, akurat bolo to, ze doktor povedal, ze som mala este tie mliecne zlazy rozsirene, ze este neboli stiahnute. Ono to aj samo po paru dnoch preslo a je to ok. Suviselo to s tym kojenim a zrejme aj s hormonami.
@danka_111 určite choď k doktorke, akákoľvek táto bolesť nieje ok