Dobrý deň,
Mám problém už asi 5 deň so zadným horným koreňom zubu č. 6. Prednedávnom sa mi úplne rozpadol a ostal mi len koreň. Doteraz som žiadny problém s bolesťami zubov nemala. 5 dní dozadu, ma začal bolieť. Ale strašne. Lieky mi nepomáhajú. Trošku mi bolesť povolila po užití repíka lekárskeho. Opuchnutá nie som. A nemám ani zapálené ďasno. Neviete čo môže byť príčinou bolesti? K zubárovi mám strach ísť s možného vytrhnutia.
Čím skôr pôjdeš, tým skôr to budeš mať za sebou a bude pokoj
Moja svokra tiež mala takýto problém a stále odkladala návštevu lekára. Až dovtedy kým nedostala zápal okostnice. Tak najlepšie to neodkladať a isť hneď zubárovi.
@m1r1ama ahoj, ja som mala presne toto iste v novembri, ako prve ked som tam prisla, mi urobil RTG, podla ktoreho zistil, ze som mala zapal na hrote korena, najskor som dostala antibiotika na preliecenie a potom nasledovalo vytrhnutie, ale bolo to bezbolestne, kedze zapal sa preliecil...
chod prosim cim skor, same to neprejde a mozes z toho dostat zapal okostnice, a to su ine bolesti, tie ATB zrejme fakt potrebujes
Skôr či neskôr tam budeš musieť ísť.