Boľavý chrbát ruky

10. jún 2022

Cca pol roka ma boli ruka, odfotila som miesto. Mam to na 100% z domacich prac, lebo od rana do vecera sa jednoducho nezastavim. Nechodim do prace, som na rodicovskej. Dnes som sa rano zobudila s opuchom v tom mieste, kde ma ruka boli, ale samotny opuch neboli. Ako to mozem liecit svojpomocne? Nemam cas chodit po rehabilitaciach, mam 2 male deti. Dakujem za kazdu radu. Ruka ma boli najma v noci a na vecer.

joesvk
10. jún 2022

Skús zatiaľ pravidelne niekoľko dní dávať niekoľkokrát denne nejakú mastičku liečivú. Napr. Kostivalová je super.

mirkava
10. jún 2022

Máš tam opuch. Určite sú nejaké masticky, ale na tvojom mieste by som neváhala s tým lekárom. Ruku by si nemala namáhať, ale pri dvoch deťoch je to asi nemožné. Zváž toho lekára aby sa ti to nezhorsilo. Držím palce.

pinkgirl
10. jún 2022

Je to presilené v tomto mieste. Potebuješ kľudový režim, ruku namáhať minimálne a kľudne masti dostupnými krémami ako FlectorEP, Voltaren, Ibalgin, daj si aj Ibalgin tbl proti bolesti nech sa ti uľaví - kľudne 3x denne a potom ďalší deň môžeš znížiť dávku.
Plus pomôže spomaliť tempo - skrátka uber 😉 začni oddychovať. Ver, že sa fakt nič nestane ak nebudú v skriniach nažehlené komínky, dlážka hodná hygienického certifiátu farma laboratória ani 5-chodová gurmánska večera.
Moja známa má heslo: Bordel v bytě, zdravé dítě. Takže ani pár rozťahaných hračiek v dome nie je žiadny problém. Deti sa hrajú všade a ja som im to tolerovala. Uber z nárokov na seba a domácnosť a bude sa ti ľahšie žiť, ver mi 🙂.