Cca pol roka ma boli ruka, odfotila som miesto. Mam to na 100% z domacich prac, lebo od rana do vecera sa jednoducho nezastavim. Nechodim do prace, som na rodicovskej. Dnes som sa rano zobudila s opuchom v tom mieste, kde ma ruka boli, ale samotny opuch neboli. Ako to mozem liecit svojpomocne? Nemam cas chodit po rehabilitaciach, mam 2 male deti. Dakujem za kazdu radu. Ruka ma boli najma v noci a na vecer.
Máš tam opuch. Určite sú nejaké masticky, ale na tvojom mieste by som neváhala s tým lekárom. Ruku by si nemala namáhať, ale pri dvoch deťoch je to asi nemožné. Zváž toho lekára aby sa ti to nezhorsilo. Držím palce.
Je to presilené v tomto mieste. Potebuješ kľudový režim, ruku namáhať minimálne a kľudne masti dostupnými krémami ako FlectorEP, Voltaren, Ibalgin, daj si aj Ibalgin tbl proti bolesti nech sa ti uľaví - kľudne 3x denne a potom ďalší deň môžeš znížiť dávku.
Plus pomôže spomaliť tempo - skrátka uber 😉 začni oddychovať. Ver, že sa fakt nič nestane ak nebudú v skriniach nažehlené komínky, dlážka hodná hygienického certifiátu farma laboratória ani 5-chodová gurmánska večera.
Moja známa má heslo: Bordel v bytě, zdravé dítě. Takže ani pár rozťahaných hračiek v dome nie je žiadny problém. Deti sa hrajú všade a ja som im to tolerovala. Uber z nárokov na seba a domácnosť a bude sa ti ľahšie žiť, ver mi 🙂.
Skús zatiaľ pravidelne niekoľko dní dávať niekoľkokrát denne nejakú mastičku liečivú. Napr. Kostivalová je super.