Boľavé vyrážky iba na lícach

15. nov 2020

Ahojte, nemate niektora skusenosti s podobnym problemom ako ja a neviete dat tipy co robit? Na tvari, IBA v oblasti líc a licnych kosti sa mi neustale tvoria nepekne bolave tvrde podkozne vyrazky, teda nie klasicke, ale pod kozou, ze nejdu ani vytlacit. Bolia a velmi dlho sa hoja, tvoria sa mi po nich jazvy. Cim to moze byt? Citala som ze tato oblast moze naznacovat problemy s dychacim systemom ja vsak ziadne problemy nemam, takisto pisali ze je dobre vyhybat sa fajceniu ale ja nefajcim, sladkym vodam ale ja pijem len cistu vodu. Co sa stravy tyka, jem všetko, resp. klasicku beznu domácu stravu. Nikdy som netrpela na ziadne alergie. Mam vsak odpozorovane uz nejaky cas, ze ked si kupim napriklad nejaky krem, makeup proste nieco, co sa dava na tvar, vtedy sa to deje. Nie pri kazdom produkte, ale pri vacsine. Da sa zistit, co mi moze skodit??? Pripadne ake mate skusenosti vy a vedeli ste si pomoct??? Vďaka uz som zufala.

marcellka32
15. nov 2020

Používať len lekárenskú kozmetiku (alebo len čistiaci gél a jemný krém), za mňa lieči ružová voda Hanus všetky typy pupakov

laviedeluz
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
baboobchod
15. nov 2020

Skús používať iba krémy z lekárne zn. Allergika