Boľavé miesto na nohe pri píšťale - čo to môže byť?

somavi
1. jan 2020

Ahojte , chcela by som sa poradiť , ak ma niekto skúsenost. Opýtam sa aj Dr.. len ci to niekto nezažil . Vpredu ako je holenna kosť / pistala mám miesto ( nie úplne spredu , skôr už tak zboku ), mám miesto , ktoré pri dotyku boli. Keď pritlačim cítim akoby čosi take “tvrdšie “.. neboli ma to inak . Ale nepriklad aj keď sa kremujem a pritlacim , tak to boli . Netuším čo to môže byt ?

vendula13
2. jan 2020

@somavi kolegyňa to mala na lýtku, neskôr nemohla ani stupit na pätu. Bála sa či to nebude trombóza. Sono ukázalo ľahký zápal svalu a predpísali magnézium. Do pár dní bola fit

petra4234
28. dec 2020

@somavi prosím ťa prišla si na to čo to je? Aj ja mam takéto miesto ale už ma bolí aj bez dotyku pri pohybe ale aj v pokoji. Dávam si na to ibalgin krém ale už je to štvrtý deň a bolesť je stále horšia a vyžaruje aj do ostatných častí lýtka. Bola som aj za doktorom ale nezdalo sa mi že by tomu venoval pozornosť a stále mi vravel o preťažení svalu aj keď som mu vravela, že ma boli skôr kosť a nemala som žiadnu nadmernú namáhu. Ďakujem ti za odpoveď.