Boľavé chodidlá. Čo s tým?

evinkal
6. dec 2010

Milé žienky,chcem sa opýtať,či mi neviete poradiť čo mám urobiť.Už asi dva mesiace ma bolia chodidlá-pri päte.Niekedy je to až tak neznesiteľné,že sa mi nedá postaviť.Keď sa postavím bosá na parkety,ide ma "poraziť" od bolesti.Neviete mi poradiť v čom môže byť problém?Týka sa to oboch nôh.Ďakujem

klincek
6. dec 2010

ahoj, znamy mal nieco podobne, aj ked len na jednej nohe, a uz neviem presne, ci to bol zapal alebo kostny vyrastok, ale chodil na nejake obstreky a dost dlho, lebo to vraj zanedbal..radsej s tym chod hned k lekarovi, pre istotu.

ivmila
6. dec 2010

ja ti len poradim, chod cim skor k lekarovi...to nieje sranda...paty sa velmi tazko hoja a liecia, lebo su najviac namahane...ked nechces skoncit zle, tak bez k ortopedovi....ja som nemala take problemy, ale myslim, ze to nebude len tak ale ze to ma nejaku pricinu..drzim palce

dsnadja
13. dec 2010

hovori sa že koho boli päta može mať zvyšenu kyselinu močovu-DNA.mna niekedy boli tiež päta,trva to 3-4 dni a mam pocit akoby som do niečoho stupila,pichlo ma to a teraz to hnisa....ale zvonka sa tam neda nič vidieť,ani to nie je červene.potom to ustupi.ale ked to boli normalne chodim ako žofre de pejrak 😀

tenty
13. dec 2010

mozu to byt aj tzv. ostrohy, vyrastok na kosti v päte, ktory pri chodeni tlaci
lekar, lekar, lekar !

matrioska
31. jan 2011

Mna uz asi mesiac tiez boli jenda pata. Nic na nej nevidno. Je to tupa bolest, ktora vsak uz teraz po mesiaci zacina prechadzat do pichlavej.
Myslite, ze to moze byt aj nieco ine ako spominane ostrohy? Su nejako viditelne? Som uctovnicka, takze v podstate takmer cely den sedim. Neviem, z coho by to mohlo byt.

saskarisko
31. jan 2011

ahoj, urcite k lekarovi, nech urobia rtg. tak ako pisala tenty mozu to byt ostrohy. lekar podla rtg moze predpisat oziare, ktore zvycajne pomozu (ja som mala 5). este asi mesiac som mala bolesti, a potom to vsetko preslo. a teraz mam uz 4 roky pokoj 😉

andreanova
18. jún 2017

@saskarisko
@evinkal
ahojte, tak do tejto temy ste pisali dost davno, zaujima ma, aka bola liečba, čo vám naordinovali, a celkove priebeh, postup liečby a výsledok, ako sa vam dari? bo ja mam asi to iste....dakujem za odpoved