Ahojte je tu niekto kto mal bolavu kostrc? Dr predpisala flector a naplaste. Nemôžem ani poriadne sediet ani ležať na chrbte. Ako ďalej postupoval napriklad ortoped ked lieky nezaberali?
@katches69 No ja som mala bolesti lavej nohy, ortoped ma poslal na rehabilitacie, lebo ze je problem v krizovej chrbtici. Po rehabilitaciach mi bolest nohy ustupila, ale paradoxne mi zacali bolesti kostrce, tiez viac na lavej strane. Tak predpokladam, ze to spolu suvisi. Mozno aj v tvojom pripade bude problem pramenit z chrbtice.
@katches69 dcéru z ničoho nič bolela kostrč. od decembra takmer do konca marca. bezdôvodne. občas ani sadnúť nemohla alebo sa zo sedu postaviť. potom ako prišlo, tak odišlo. dodnes nevieme, čo to bolo.
@katches69 rodili ste ako? Prirodzene? A od kedy su bolesti? A kolko je od porodu?
@palculienka40 akutna sekcia, 8mesiacov po
@katches69 aha. Lebo pri porode moze dojst k zlomeniu kostrce. Kupte si kostrcovy vankus na sedenie a aby ste ju odlahcili. Taky vankus v tvare U.
@palculienka40 ďakujem
@katches69 ja ho nosim aj do auta a vsade mam dva jeden doma a druhy na cesty
@palculienka40 inak mi to aj trochu napuchlo na jednej strane tak ja neviem, uzivam tie lieky a zatial žiadna úľava
@katches69 mne zabera aublock
@katches69 Dobrý deň, mňa istý čas pobolievala kostrč, ale s lekárom som to neriešila. Teraz s tým mam pokoj, ale s prestávkami sa mi to objavovalo a mizlo, tak neviem. Mali ste úraz, alebo Vás to bolí bez príčiny?