Ahojte,
pred 2 tyzdnami som sa bola ockovat 1.davkou AZ. asi pred tyzdnom som si vsimla, ze som v takej psychickej nepohode... nie som nervak, ani som nezvykla mat predtym stres... teraz niekedy totalne vybuchnem, stahuje mi zaludok ako keby zo stresu, mam taky tlak v hrudniku ako ked sa clovek niecoho boji. Je pravda, ze teraz mame toho v praci viac a riesim milion veci, ale predtym ma taketo veci nikdy nerozhodili, teraz mam pocit, ze ano. stretli ste sa niektora s tym?
psychika vela dokaze bez ohladu na ockovanie, skor protikampan na astru teraz panuje a ludia sa boja. ja v tom vidim skor boj firiem s vakcinami a tiez tlak medii, mne sa po ockovani skor ulavilo, ze som o krok dalej.
praveze ja som bola rada, ze som sa mohla dat zaockovat. Predtym som nikdy taketo stavy nemala... mozno je to fakt nejaky podvedomy stres z navalu prace, ale nikdy som si z toho tazku hlavu nerobila. len som chcela vediet, ci sa s tym niekto nestretol.
@birika praveze som taketo nieco medzi neziaducimi ucinkami nikde nevidela....cize nie som vnutorne nastavena tak, ze som sa bola ockovat a prehnane sa sledujem. skor, je to u mna opacne.... je mi divne a tak spatne rozmyslam, ze ako je to mozne.... nejdem uz do prechodu? 😀 mam 38r.
@salome123 skús to spomenúť lekárke, ked z covidu majú ludia problémy psychické a mozgovú hmlu, tak zrejme u teba by to mohol byť negatívny príznak očkovania.
Totiž mne covid príde tak, že napadne oslabenú časť organizmu. U niekoho plúca, u niekoho srdce, u niekoho mozog. A možno aj astra toto predikuje, že ak by teba napadol covid tak by si možno mala depresie, mozgovú hmlu ... ale to si len ja tak vysvetlujem fungovanie očkovacej látky a covidu. Určite by si mala skúsiť to nahlásiť https://www.sukl.sk/hlavna-stranka/slovenska-ve...
@salome123 nemala si sa s ňou očkovať, buď vedomá možných rizík ktoré s ňou súvisia, mnoho krajín Eú ju dočasne alebo úplne odstavili, učitelia po nej zostali v horúčkach, a aký si vôbec mala dôvod sa očkovať? Čo ťa k tomu viedlo? Nechápem ľudí ktorý si ten chemický odpad narýchlo vytvorený v stále experimentálnej fáze dajú pichnúť do tela, a ak si myslíte že vakcina je sloboda...aj naďalej musíte žiť v obmedzeniach, akurát lukratívny biznis pre farmaceutický gigant...očkovať by sa mali výhradne len riziková skupina na covid,( neviem či tam spadáš aj ty) aj to určite nie touto vakcínou, pre zdravých ľudí je to úplne zbytočné., už aj výrobca dal vakcíne iný názov len aby sa nemusela sťahovať z trhu,
@rene007 Súhlasím 👍 👍
@salome123 nahlás to ako vedľajší účinok vakcíny lekárke, alebo priamo na ŠUKL. Som zástancom očkovania a dala by som sa kľudne očkovať aj Astrou (áno, viem coy obsahuje, ako sa vyrába, mám na to vzdelanie aj prax). Niektoré lieky majú aj zvláštne vedľajšie účinky ( napríklad chuť na hazardné hry), treba to jednoducho sledovať.
Ja som mala takéto stavy po prekonanom covide, cca 3 mesiace potom, doma na home-office - bežná rutinná činnosť za PC a zrazu taká úzkosť v žalúdku akoby som mala ísť druhý deň na štátnice, trvalo to cca 5 dní.
@salome123 a si si istá, že to nemáš z toho napätia v práci?? Treba keď tak zavolať svojej lekárke a povedať jej o tom.