Momentalne som hospitalizova v nemocnici mavam dennodenne silne bolesti hlavy a zavrate ktore trvaju už 20 rokov pred dvadsiatimi rokmi som bola na magnetickej rezonancii hlavy nič mi nezistili kopec rôznych vyšetreni mi spravili a nič potom som mala ešte magneticku rezonanciu v roku 2019 a tiež nič teraz počas hospitalizacie mi spravili znovu magneticku rezonanciu a ct chrbtice na obidvoch mam zmeny na magnetickej rezonancii hlavy mi zistili ubytok hmoty v mozgu vraj z toho mam zavrate ale doktorka mi rovno povedala že sa stym neda nič robiť je to už chronicke akurat mi predpisala lieky pri chronickej bolesti treba uživať dlhodobo pravidelne a vraj zaberaju po dlhom uživani np neviem mam pocit že sa z tej bolesti zblaznim
@mamina7070 nie su to migreny mne doktorka povedala že mam v mozgu ubytok hmoty a to mi spôsobuje zavrate že sa to už neda liečiť že mi predpiše lieky na chronicku bolesť lenže som si ich pytala na oddeleni a sestra sa mi ospravedlnovala že ich momentalne nemaju že ich objednaju a v pondelok budu vraj ich treba uživať dlhodobo že nezaberaju hneď a keď nezaberu bude treba dalej patrať po pričine tej bolesti hlavy
@nikolca a co ti dali?
@mamina7070 určite to bežne ne neni ako si pisala že sa to nerieši
@nikolca lieci sa primarne ochorenie ja som ti napisala svoju skusenost chodim na neurologiu spickovemu neurologovi primarovi
a na MRI mozgu chodim kazdych 12 mesiacov
ty sa riad svojim neurologom, nalez si sem nedala a ja sa neriadim Chat GPT ale mojim lekarom
ubytok hmoty je pomerne bezny to sa neriesi
ake lieky ti predpisali na tu bolest hlavy? nie su to migreny?
tak ak s nimi zijes dvadsat rokov a nenasli nic relevantne neni to psychosomatika? alebo meteosenzivita?