Dobrý deň, je možné že sa mi tieto kosti pôrodom rozšírili ? Nemala som to nikdy takéto až teraz som si všimla že akosi sa mi na obidvoch bokoch “zväčšili” tieto kosti .. alebo sa len posunuli?
@saxana000 vďaka 🙂
Ano je to bezne, u mna sa to nestalo akosi, stale som ako som bola, ale je to prirodzena vec
je to bezne, ja som sa z porodnice vratila so svojou beznou hmotnostou, napriek tomu som nevedela obliect svoje predtehotenske nohavice, zastali mi na bokoch. Ale cca po troch rokoch sa mi to vratilo takmer do normalu a napratala som sa uz aj do nich.
Pozri si nejaku kriminalku, tak vzdy patolog skonstatuje ze podla panvy je to zena a ma deti
@masinka :D haha toto je super
Naozaj podla rozostupu panvovej kosti
stáva sa to veľa ženám, aj keď ja mám svoju pôvodnú postavu po 2 deťoch, je to individuálne, ale určite nie si jediná a je to celkom bežné
Mne sa pri prvom tehotenstve tiez rozsirila panva a uz sa nevratila do povodneho stavu
Mam za sebou tri porody, postava a vaha ako pred prvym porodom, ale zmenila sa mi sirka bokov. Vsimla som si to na biku, ked mi uz po porodoch nesedelo sedlo a musela som kupovat sirsie.
Ano, mne sa to stalo tiez, a pri kazdom dietati (3) ostali sirsie a sirsie. A to som nebola uzka anj predtym a este som aj velmi nizka. A k tomu prsia obrovske. No komicke, no 🙈
Ano je bezne ze sa boky rozsiria.cela mala panva sa otvori do stran aby cez nu mohlo dieta prejst.trosku sa to po porode stiahne ale nie do povidneho stavu.