Boky po pôrode

22. apr 2022

Dobrý deň, je možné že sa mi tieto kosti pôrodom rozšírili ? Nemala som to nikdy takéto až teraz som si všimla že akosi sa mi na obidvoch bokoch “zväčšili” tieto kosti .. alebo sa len posunuli?

saxana000
22. apr 2022

Ano je bezne ze sa boky rozsiria.cela mala panva sa otvori do stran aby cez nu mohlo dieta prejst.trosku sa to po porode stiahne ale nie do povidneho stavu.

autor
22. apr 2022

@saxana000 vďaka 🙂

kiki68
22. apr 2022

Ano je to bezne, u mna sa to nestalo akosi, stale som ako som bola, ale je to prirodzena vec

hradnapani
22. apr 2022

je to bezne, ja som sa z porodnice vratila so svojou beznou hmotnostou, napriek tomu som nevedela obliect svoje predtehotenske nohavice, zastali mi na bokoch. Ale cca po troch rokoch sa mi to vratilo takmer do normalu a napratala som sa uz aj do nich.

masinka
22. apr 2022

Pozri si nejaku kriminalku, tak vzdy patolog skonstatuje ze podla panvy je to zena a ma deti

autor
22. apr 2022

@masinka :D haha toto je super

saxana000
22. apr 2022

Naozaj podla rozostupu panvovej kosti

lucinka1988
22. apr 2022

stáva sa to veľa ženám, aj keď ja mám svoju pôvodnú postavu po 2 deťoch, je to individuálne, ale určite nie si jediná a je to celkom bežné

sapetka
22. apr 2022

Mne sa pri prvom tehotenstve tiez rozsirila panva a uz sa nevratila do povodneho stavu

sojorez
22. apr 2022

Mam za sebou tri porody, postava a vaha ako pred prvym porodom, ale zmenila sa mi sirka bokov. Vsimla som si to na biku, ked mi uz po porodoch nesedelo sedlo a musela som kupovat sirsie.

nevenka
22. apr 2022

Ano, mne sa to stalo tiez, a pri kazdom dietati (3) ostali sirsie a sirsie. A to som nebola uzka anj predtym a este som aj velmi nizka. A k tomu prsia obrovske. No komicke, no 🙈