Ahojte pisem anonymne lebo sa hanbim za tento moj asi aj psychicky problem vzdy od mala som mala chudu resp. stihlu postavu a vzdy som pocuvala nemiestne poznamky ohladom tohto no teraz mam 162 cm a 57,67 kg skoro 58 kg a vzdy sa staviam na vahu kazde rano ci som neschudla mam panicky strach z toho ze budem znova taka tenka ako kedynsi a proste vzdy chcem priberat teraz som uz dosiahla vahu 58 kg ale uz som schudla zas 40 deka a uplnensom z toho frustrovana lebo nechcem byt obezna ale chcem siudrzat tuto vahu aj ked uz co i len trocha schudnem tych par deka som z toho nahnevana a hned rozmuslam ako to pribrat naspat len som sa chcela porozpravat k osychologovi koli tomuto nepojdem pekny den
Však to je normálna váha ráno vždy každý váži o nieco menej ja mam 165cm a vážim 50
@snezienkaaa82 ano takuto vahu som vzdy chcela ale ja som mavala aj 49 kg a 162 cm a konecne mam taku vahu ako som vzdy chcela a furt si to kontrolujem kazde jedno rano a teraz z 58 kg som schudla 40 deka a uz som nervozna
@dada0902 viem ze mam momentalne dobru vahu ale nasleduju statnice a ja viem ze zas schudnem a ako budem zas vyzerat
Viem ze to moze byt povrchne ale fakt toto uz u mna psychicky asi je problem
Cele detstvo som pocuvala ako som vychudnuta
Ked sa dobre vykakas tak mas na vahe niekedy aj o kilo menej… takze ak ti kolise vaha 1-2 kg hore dole, tak si bud vykana, dehydrovana, pred menstruaciou, pocas menstruacie, najedena alebo napita…to znamena, ze ze tvoja postava sa tym nemeni. Ale tvoj problem bude mozno uz pre psychologa.
@mistymay33 ano viem ved som pisala ze to neni v pohode viem to
@mistymay33 ale na mna hned vidiet ked o 1 kg som chudsia aj mi to ludia hned vravia a pritom je to iba 1 kilo
Wtf? To je moja vaha pred detmi. Vaha je super. Skor ako vyzera postava...ci cvicis..ci si pevna.. ci co.. Vaha je len cislo. Stupni si na nu prosim ta len raz za 2t alebo tak nejak..lebo si budujes psychicky problem..
@ivangeline necvicim skor to pribratie ide na moje stehna ale je to v pohode ano to je moj problem kazdy jeden den sa vazim ci som neschudla vahu vyhodim do kosa uz !
Sama vieš, že si neporadíš. Toto je určite na terapiu.
Tak vypi pol litra vody, a budes mat o pol kila viac, ked ti to chyba.
Mas ok vahu. Ani keby si mala 50 kil, nemozes byt vychudnuta, ved si nizka. Nepocuvaj blbych ludi. Predpokladam, ze ti to hovorili vacsinou vyzrati ludia. Nepriberaj uz. Ja som vyssia a vazim menej ako ty a vychudnuta teda nie som. Teda sem tam mi to povie clovek, co ma nad 70-80kil. Ale teda hlavu si z toho nerobim. Tucnym ludom je kazdy vychudnuty.
@stanulienkat ano hovoria mi to vzdy ludia pri tele ale mne sa celkovo aj lepsie pozera na takych ludi ako na kost vychudnutuch ja nechapem ze preco samozrejme nie o obezite rozpravam
Ja mam to iste. Ale uz som si povedala ze sa prestanem vazit. Mala som asi 6r nizku vahu 46kg a nie a nie pribrat. Cez tehu som schudla az na 43 no teraz konecne 47 a som happy a dcera nam rozbila vahu tak mam o problem menek 😃
Každý deň sa vážiť a riešiť v hlave či si neschudla 40dkg je už na psychiatra a nie psychológa. Vyhoď váhu kým je čas.
Mas normalnu vahu a debilne prepac si kazis zivot. Prestan sa vazit kazdy den a co hovoria ini ako vyzeras, jednym uchom dnu druhym von. Este lepsie, asertivne im povedz ze si nezelas pocuvat poznamky na svoju postavu
Nehnevaj sa ale mne sa praveze zda ze by si mala schudnut ja som o nieco vyssia a vazim to co ty a pripadam si ako prasa.
@renata1405 to vobec praveze teraz som akurat ze schudnut 🤔 nemam ani brucho ani nic tak preco by som mala chudnut preboha
@renata1405 a nato ze mam teraz normalnu vahu ako ma byt tak to ani na mne nevidno 😉
@vler podla mna by nikto nemal hodnotit postavu druhej osoby je to maximalne nevhodne ak tej dotycnej osobe to hovoria priamo do oci pretoze nikto nevies co sa v nej moze spustit vdaka nemiestnym poznamkam
Vyhod vahu a mas po probléme 🤷🏽♀️
@jjanulienka to je pravda 😅
Keď ešte niečo budeš potrebovať vedieť napis mi😅😅😅
To mne cez víkend ( keď sa viac najhem), aj kilo hore dole lieta, to je normalne
Véd máš noemnalnu váhu. Ja mam 170 cm, 54 kg,, pred 2 rokmi som mala 49 kíl.
No nám šťastie, že jed aj schudnem, neposobim vyziabnuto, nbetrcia mi kosti.
Fakt mnas normál váhu. Drz si ju.