Bojím sa, že mi zubár bude vŕtať zub

18. jan 2022

Baby , zajtra som objednaná k zubárovi a strašne sa bojím ako malé dieťa 🙂...chcem sa spýtať keď mám kaz na zube a bude mi to vŕtať, bude to bolieť ? 😕

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
tomikejt
18. jan 2022

Daj si anestezu, ja si dávam aj keď mi vŕta len pár sekúnd mini kazik, som po injekcii kľudnejšia lebo tiež zubára ťažko psychicky znášam 🙈🤦‍♀️

janulik2008
18. jan 2022

Bolieť nebude teda ak kaz nie je hlboký. Inak mimo tému dievčatá ako dlho Vám plombuje zubárka zub? Ja som naposledy tam bola ehm hodinu a pol 🤦

michaela789
18. jan 2022

@janulik2008 závisí ako sa s tým vybaví. Mne robila hodinu stoličku, ale teda tak, že by si nepoznala že to je opravovany zub 👌ako keby mi tam len vyrástol druhý, pekne to vymodelovala.

bloger
18. jan 2022

Neboj sa bude to v pohode. Podľa mňa je škoda, že nepoužívajú ten gél. Bolo by to menej stresujúce a bezbolestné hlavne. Ak ťa ten zub nebolí tak v pohode.

kiki68
18. jan 2022

Ved si daj injekciu a moze vrtat aj hodinu.

janulik2008
18. jan 2022

@michaela789 ja keď som chodila v druhému behom 20 minút bolo po, a zaplmbovany bol super. Kdežto teraz čo chodím mi vypadla po 2 týždňoch 😒

michaela789
18. jan 2022

@janulik2008 fuha tak možno zle vyvrtany kaz pod tým? Neviem veru, mne zatiaľ držia *klopem na drevo*

siska53
18. jan 2022

Za mna - vysetrenie u gynekologa je pre mna bolestivejsie ako vrtanie zubu a nejake to gastrovysetrenie neprijemnejsie a tiez bolestivejsie.

janulik2008
18. jan 2022

@michaela789 veď toto. Preto tam aj nechcem ísť. Lebo doteraz som stihla pred robotou zubára ale keď by mi tak vrtala tak ďakujem pekne 😀

lusyyy36
18. jan 2022

Tak ja sa bojím aj keď mam injekciu, ja si dávam injekciu aj keď mam uz mŕtvy zub...keď mi trhala tak som dostala 2 preistotu 😀

jaroe
18. jan 2022

Tak ja tiež radšej pôrod "na prírodno" ako vŕtanie zuba.😁 Daj si anestézu a budeš v pohode.