Baby , zajtra som objednaná k zubárovi a strašne sa bojím ako malé dieťa 🙂...chcem sa spýtať keď mám kaz na zube a bude mi to vŕtať, bude to bolieť ? 😕
Daj si anestezu, ja si dávam aj keď mi vŕta len pár sekúnd mini kazik, som po injekcii kľudnejšia lebo tiež zubára ťažko psychicky znášam 🙈🤦♀️
Bolieť nebude teda ak kaz nie je hlboký. Inak mimo tému dievčatá ako dlho Vám plombuje zubárka zub? Ja som naposledy tam bola ehm hodinu a pol 🤦
@janulik2008 závisí ako sa s tým vybaví. Mne robila hodinu stoličku, ale teda tak, že by si nepoznala že to je opravovany zub 👌ako keby mi tam len vyrástol druhý, pekne to vymodelovala.
Neboj sa bude to v pohode. Podľa mňa je škoda, že nepoužívajú ten gél. Bolo by to menej stresujúce a bezbolestné hlavne. Ak ťa ten zub nebolí tak v pohode.
Ved si daj injekciu a moze vrtat aj hodinu.
@michaela789 ja keď som chodila v druhému behom 20 minút bolo po, a zaplmbovany bol super. Kdežto teraz čo chodím mi vypadla po 2 týždňoch 😒
@janulik2008 fuha tak možno zle vyvrtany kaz pod tým? Neviem veru, mne zatiaľ držia *klopem na drevo*
Za mna - vysetrenie u gynekologa je pre mna bolestivejsie ako vrtanie zubu a nejake to gastrovysetrenie neprijemnejsie a tiez bolestivejsie.
@michaela789 veď toto. Preto tam aj nechcem ísť. Lebo doteraz som stihla pred robotou zubára ale keď by mi tak vrtala tak ďakujem pekne 😀
Tak ja sa bojím aj keď mam injekciu, ja si dávam injekciu aj keď mam uz mŕtvy zub...keď mi trhala tak som dostala 2 preistotu 😀
Tak ja tiež radšej pôrod "na prírodno" ako vŕtanie zuba.😁 Daj si anestézu a budeš v pohode.