Bojím sa spať - dusila som sa v spánku

11. jún 2022

Ahojte stala sa mi vec pre ktorú sa bojím ísť znova spat. V sne som sa strašne hadala s otcom dochádza mi v tom sne kyslík a odpadovala som. Vtom som sa v realite prebrala s tým ze sa absolútne nedokážem nosom nadýchnuť bolela ma hrozne hlava a dusila som sa. ☹️ Nikdy sa mi nič také nestalo a mam strach ze sa to zopakuje. Ústami dýchať podvedome neviem. Keď mám nádchu a nepriechodny nos keď spím sama od seba ústami nezačnem dýchať ani teraz som nezačala.

zojeva
11. jún 2022

Skús sa umyť v čistci ☺️

x_mery_x
11. jún 2022

Ja som sa minule tiez tak zobudila, ze som sa nevedela nadychnut, kokos bolo to krute.

sona96
11. jún 2022

Treba skočiť na alergologiu. Všetko kvitne a keď ležíš, mení sa ti tlak v dolinách, napuchaju sliznice a upchava sa nos. Dostaneš kvapky do nosa a dobre bude 😉

iwesska
11. jún 2022

Moze to byt prejav spankoveho apnoe. Proste prestanes v spanku dychat na chvilu a potom to telo dobieha hlbokym nadychom.

derdia
11. jún 2022

Ahoj asi to bude spankove apnoe... Proste prestanes dychat ale este nejaka cast mozgu zareaguje a prikaze ti zobudit sa a nadychnut... Treba iszt k dr a hlavne spankove labotatorium....lenze neviem ci to niekoho vnasom zdravotnictve bude trapit, ze teba caka noc zo zo soboty na denedelu... Mrzi ma to😕😕😕😕ale myslim, ze sa na teba vykaslu... Inak musi tobyt hrozne...skus sa poradit na pohotovosti.. Ale neviem...

bloger
11. jún 2022

Môže to byť aj prejav apnoe. Zájdi si k obvodnému. Stalo sa ti to už niekedy aj predtým?

iwesska
11. jún 2022

@derdia No veru,v spankovom laboratoriu,je cakacia doba rok🙄Takze asi lem vydrzat🤷‍♀️
Zatial ta moze obvodny poslat na plucne a tam ti daju stipec na prst,ktory ti bude monitorovat okyslicenie v spanku. Ak budu hodnoty velmi zle,lekar moze pourgovat ten labak. Neboj sa,akutne ta to neohrozuhe,skor dlhodobo neliecene apnoe je problem.

whatever1
11. jún 2022

K obvodnemu a potom k neurologovi.

saska00
18. máj 2024

Ahoj prosím ta mávaš to ešte ? Zistili ti niečo ?