Ahojte stala sa mi vec pre ktorú sa bojím ísť znova spat. V sne som sa strašne hadala s otcom dochádza mi v tom sne kyslík a odpadovala som. Vtom som sa v realite prebrala s tým ze sa absolútne nedokážem nosom nadýchnuť bolela ma hrozne hlava a dusila som sa. ☹️ Nikdy sa mi nič také nestalo a mam strach ze sa to zopakuje. Ústami dýchať podvedome neviem. Keď mám nádchu a nepriechodny nos keď spím sama od seba ústami nezačnem dýchať ani teraz som nezačala.
Ja som sa minule tiez tak zobudila, ze som sa nevedela nadychnut, kokos bolo to krute.
Treba skočiť na alergologiu. Všetko kvitne a keď ležíš, mení sa ti tlak v dolinách, napuchaju sliznice a upchava sa nos. Dostaneš kvapky do nosa a dobre bude 😉
Moze to byt prejav spankoveho apnoe. Proste prestanes v spanku dychat na chvilu a potom to telo dobieha hlbokym nadychom.
Ahoj asi to bude spankove apnoe... Proste prestanes dychat ale este nejaka cast mozgu zareaguje a prikaze ti zobudit sa a nadychnut... Treba iszt k dr a hlavne spankove labotatorium....lenze neviem ci to niekoho vnasom zdravotnictve bude trapit, ze teba caka noc zo zo soboty na denedelu... Mrzi ma to😕😕😕😕ale myslim, ze sa na teba vykaslu... Inak musi tobyt hrozne...skus sa poradit na pohotovosti.. Ale neviem...
Môže to byť aj prejav apnoe. Zájdi si k obvodnému. Stalo sa ti to už niekedy aj predtým?
@derdia No veru,v spankovom laboratoriu,je cakacia doba rok🙄Takze asi lem vydrzat🤷♀️
Zatial ta moze obvodny poslat na plucne a tam ti daju stipec na prst,ktory ti bude monitorovat okyslicenie v spanku. Ak budu hodnoty velmi zle,lekar moze pourgovat ten labak. Neboj sa,akutne ta to neohrozuhe,skor dlhodobo neliecene apnoe je problem.
K obvodnemu a potom k neurologovi.
Ahoj prosím ta mávaš to ešte ? Zistili ti niečo ?
Skús sa umyť v čistci ☺️