Bojím sa ísť na biopsiu

modrymotyl8
28. nov 2020

Ahojte dievčatá ja som tu už raz písala ohľadom toho, že sa mi na bradavke spravil ružový fľiačik, bola som pri lekárke ta mi povedala že to nič nieje, potom som bola na kožnom dali mi mastičky ale ten fliačik neustupoval, sla som za jedným odborníkom ktorý ma uistil že vážne to nič nebude. No šla som za ním zasa akoby na kontrolu a teraz mi povedal, že ak to nemizne treba zobrať vzorku... A tu je celý problém , v marci mi povedal, že to nič nieje a teraz som vystrašená.Bojím sa ist na tu biopsiu, preto lebo sa bojím, aký bude výsledok, dalej sa bojím aj zákroku, a ešte ma napadá to, že čo ak to fakt nič nieje a tým že mi do toho začne šupať, alebo babrať tak či z toho nemôže byť niečo horšie? Ja viem, že rozhodnúť sa musím sama ale mali ste alebo zažili ste niektorá niečo podobné ??

777januska777
28. nov 2020

Ako co sa chceš rozhodovat? Bud nepôjdeš a budeš doma na internete študovať diagnózu a stresovať sa alebo pôjdeš a nemusí to byt nič vážne.

mata1001
28. nov 2020

Aj mne brali vzorku z prsnika, bala som sa strasne, ale oni ti ho umrtvia, pichnu ihlu to ani necitis a hotovo...da sa to vydrzat...treba mysliet pozitivne, neboj....

lienocka2808
28. nov 2020

@modrymotyl8 toto ja popravde nechapem. Bojim sa ist na biopsiu, lebo sa bojim vysledku. To, ze tam nepojdes, nic na tom vysledku nezmeni. Najskor, to budes mat vsetko ok, ale az biopsia ti to potvrdi a tebe odlahne. A keby aj nie, cim skor, tym lepsie a mozu ta zacat liecit.

nikpa
28. nov 2020

@modrymotyl8 a co chces robit? Sedieť doma a tváriť sa že sa nic nedeje? Možno ani nedeje ale inak ako tou biopsiou to spolahlivejsie nezistis. A radsej skôr ako neskoro. Držím ti palce.

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
martinajurkechova
28. nov 2020

Určite je lepšie ísť na biopsiu ako každý deň rozmýšľať, že čo ak mám rakovinu. Tiež som bola, nie je to nič hrozné. Toto sú proste veci, ktoré človek musí podstúpiť či chce, či nechce. A aj keby to bolo zrovna zlé. Vždy je lepšie keď sa na to príde v začiatkoch. Neotaľaj, choď.

sapetka
29. nov 2020

Kolkp mas rokov? Strach je normalny ale snad mas tolko rozumu ze vies co je spravne..

modrymotyl8
autor
29. nov 2020

@viestta no presne toho sa bojím ako si napísala, že napríklad tam nič nebude ale že ta biopsia všetko spustí, lebo raz som sa s jedným lekárom bavila o uzlinách a ten mi vravel že je lepšie do toho nebabrať , lebo sa tam dostane vzduch a vtedy to už nieje dobre...

astika
29. nov 2020

Tak ja som to podstúpila 2x a našťastie, lebo som sa vyhla operácii, teraz som sledovaná každého polroka, každý rok aj mamo, za mňa určite choď, to vydržíš, lepšie teraz, ako potom, keď bude neskoro

modrymotyl8
autor
29. nov 2020

@astika no vieš ja tam nemám hrčku len taký fliačik je dosť maly ... takže si ani neviem predstaviť ako to spravia ...

astika
29. nov 2020

@modrymotyl8 Ja som si ani nič nenahmatala, oni už vedia ako na to

ivka1103
2. feb 2023

@modrymotyl8 smiem sa opytat, ako si dopadla s tym fliacikom a biopsiou? Mam podobny problem…😞

modrymotyl8
autor
3. feb 2023

@ivka1103 nijako, nakoniec sa rozhodli, že sa to bude sledovať. Ty máš čo?

ivka1103
3. feb 2023

@modrymotyl8 stale to tam mas? Kde Ta sleduju prosim?