Boj so striami

anjelik2060
6. dec 2016

Ahojte baby, som v 36.tt a mám katastrofálne strie po celom bruchu aj po nohách a prsiach. Máte skúsenosť čo najviac zaberá aspoň na ich zmiernenie?

lorela
6. dec 2016

Strie sú predovšetkým vecou genetiky - elasticity pokožky. Na vzniknuté strie už toho veľa nepomôže, ale časom vyblednú, zúžia sa do istej miery.
Odteraz skús pokožku dobre natierať, 2x denne. Asi najvhodnejšie sú extra panenské oleje, napríklad olivový - rovno z lekárne.

katarina138
6. dec 2016

@anjelik2060 aj ja mám hrozné strie ...používala som najskôr krém z lekárne dr. Max Lady Maxx a potom Elancyl..troška zbledli ale stále ich dosť vidno, zrejme aj ja vyskúšam ten olivový olej ... držím palce nech aspoň trošku "zmiznú".. 🙂

milos32nika21
6. dec 2016

Baby moja dcera ma teraz 6 rokov ked som prisla s porodnice som skoro plakala strasne ruzove popraskane brucho co sa mi stalo pri porode do vtedy nic zacala som cvicit troska a aj teraz si kazdy vecer natriem brucho hoci akym kremom a brucho teraz takto....nikdy to uz nebude ako predtym ale troska zbledli

lorela
6. dec 2016

@milos32nika21 Áno, toto je stav "po zahojení" 🙂

janickacrazy
6. dec 2016

@anjelik2060 Tak treba pokožku natierať, ale strie ti už nikdy nezmiznú, iba po porode časom vyblednú a zúžia sa, ked schudneš. Je to vec genetiky a kto má suchú pokožku a veľa priberie, tak smola, budú aj strie. Moja mama a sestra nemajú vobec ani jednu striu, jedna má 3 deti, druhá štyri. Ja som mala kopec strií hned po prvom dieťati, lenže tiež je pravda, že ja som pribrala 20kg v tehu, zatiaľčo ony dve vždy tak 6-10kg. Tiež mám najsuchšiu pokožku u nás v rodine. Už to neriešim, nedá sa to, jedine plastika a to sa mi nechce trpieť kvoli tomu.

milos32nika21
6. dec 2016

@lorela to je stav po 6 rokoch a obcas natieranie ale hlavne som sa snazila troska brucho spevnit

janickacrazy
6. dec 2016

@milos32nika21 no máš tam zopár strií, ale to je nič, ja mám pásikavé celé brucho a žiadne natieranie ani cvičenie na to nepomože, prosím ťa nezavádzaj, ja som chudá a brucho je samý pásik aj tak, no ano vyblednú, ale to je tak všetko, nezmiznú

milos32nika21
6. dec 2016

@janickacrazy nezmiznu ani mne nezmysli ale ked porovnam ake boli a napisala som ja co mne pomohle a vidim rozdiel...a tiez sa po druhom chystam na laizer

janickacrazy
6. dec 2016

@milos32nika21 Nemáš fotku ako si to mala predtým? Lebo to je dosť podstatné. Ja som po 3 porodoch a už som to nejak aj prestala riešiť, asi som si už zvykla. 😂 Ale fakt ma trošku mrzí, že niektoré ženy nepohnú ani prstom a majú také krásne bruško a ja sa možem aj zabiť a aj tak nič. Moja mama v živote nikdy necvičila, má 69rokov a krásne ploché brucho bez jednej strie. Vrrr, aj aj chceeem. 😈

milos32nika21
6. dec 2016

@janickacrazy no toto ani ja nepochopim ze niektore hned po porode krasne ploche brucho bez strii ja som doteraz ani na kupko nechcela ist kolko krat sa manzel aj namna nahneval ze nech sa na vsetkych vykaslem ze to mam po malej ale hambim sa zato aj doteraz aj teraz led idem tak rychlo do vody nech ma nikto nevidi....a ty mas 3 deti ja si neviem predstavit akr budem mat po druhom a uz teraz sa bojim ked po malej mam hrozne...fotku po porode nemam.....posli foto ake to mas ty ci vazne take hrozne.....ale ja ked sa pozriem do zrkadla aj teraz tak pol dna depky

kocisandrej
6. dec 2016
Používateľ kocisandrej je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od kocisandrej.

tak ja co mam skusenost, mne pomohol napriklad krem bepanthen - posobi hlavne na prevenciu, ale da sa pouzit aj na zmiernenie strii

janickacrazy
6. dec 2016

@milos32nika21 Ja keby som mala také brucho ako ty, tak otváram šampus, máš to v pohode. Ja to mám 100krát horšie, ver mi, no foto sem ani nedám, ved by si sa zlakla. 😀 Ja nosím plavky tankini a som to vyriešila, sú krásne a brucho schované.

kocisandrej
6. dec 2016
Používateľ kocisandrej je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od kocisandrej.

@milos32nika21 konkretne je to teda tento: http://www.pilulka.sk/strie-jazvy-a-celulitida mne velmi pomohol, ale vzdy zalezi aj od konkretneho problemu, ale ak by ste chceli vyskusat, tu sa da vyuzit aj zlava nan: http://www.kuponyzdarma.sk/pilulka-sk/ ;)

milos32nika21
7. dec 2016

@janickacrazy ja som take tiex hladala a nikde som take nenasla kde si kupila....mam to skarede mozno zla fotka ale na svetle jaajj plac plac

janickacrazy
7. dec 2016

@milos32nika21 Skús si pozrieť tu nejaké, majú celkom pekné: http://www.bonprixshop.eu/kategoria/890/tankiny/

milos32nika21
7. dec 2016

@janickacrazy idem kuknut

simonkaa27
7. dec 2016

@milos32nika21 ty uvazujes nad tankiny? 🙂 ty si trdlo. Podla mna toto su veci za ktore by sme sa nemali hanbit, su to znaky toho ze sme si uz nieco prezili. Su to v podstate jazvy lasky 🙂

milos32nika21
7. dec 2016

@simonkaa27 nerozmyslala som nad tym to bol len taky navrh tak som kukla inak doteraz som vzdy mala dvoj dielne ale ako som pisala necitim sa dobre.☺

simonkaa27
7. dec 2016

@milos32nika21 mozno by si mala popracovat na tom aby si tie strie brala ako znak niecoho a aby si to nebrala ze je to skarede alebo nieco 🙂

milos32nika21
7. dec 2016

@simonkaa27 mozno aj to.....uvidime po druhom ale asi to budem riesit odstranenim