Dobrý večer mala by som takú otázku. Stretol sa už niekto s tým že vás pichalo piť srdci /nad srdcom taká bodava bolesť jak keby Vám tam pichali ihlou začalo a prešlo to keď ležím je to fajn keď chodím alebo dlhšie sedím začne to. boli má trosku aj chrbát tak isto má tam začne pichat jak pri srdci a kŕč v ramene ale len sem tam a prejde.
Tep mám v norme 68-75
Stretol sa s tým niekto môže to byt od chrbtice?
@panelacikova ja len poslednú dobu od kedy som tehotná Alw problémy s chrbtom mám nejakú tu dobu už lekárka to moc neriesila a dneska som sa už na to bodanie zobudila keď ležím je to fajn len rameno má nejak boli ale len rameno ľavé inak pohoda 😕
Už som si naozaj myslela že to môže byt dačo horšie keďže doma to je take aké to je stále hádky stresy a pod.
Ale ďakujem za odpoved 🙂
@pauli2807 áno ja to mávam obcas od hrudnej chrbtice, bola som aj na internom a srdce mam v poriadku, je to od chrbtice, mňa tak pichá v hrudníku,mam tam nejaké spazmy.
@pauli2807 hádky a stresy? ak máš takéto prostredie, je možné fakt, že máš strnulú aj krčnú chrbticu - od toho to rameno prípadne ruka... no a pri tom srdci takisto - chrbtica. no a tehotná si a máš hádky a stresy? to mi je ľúto :(
@panelacikova no ja ich mám už od malička doma
Preto mávam aj úzkosti
Dobrý deň mám takú otázočku. Stretol sa už niekto stým že vás pichalo pri srdci? Mám problémy s krcnou chrbticou a niekedy ma pichá ako by pri srdci a boli ma chrbtica mám aj termín na rehabku ale som už zufala namyslam si už všeličo 😔
@pauli2807 ja to mávam minimálne 1x v mesiaci, a áno, zrejme od chrbtice. niekedy to až imituje infarkt.... pokiaľ sa to v kľudovej polohe lepší alebo mizne, môžeš ostať pokojná... ja sa chystám už konečne k fyzioterapeutovi, snáď sa tam už v priebehu týždňa dostanem a začnem na tom pracovať. mne to totiž od chrbtice (zrejme nejaké pricviknuté nervy alebo čo) vyráža často kade-tade a imituje to potom rôzne problémy. už som si na to zvykla, v každom prípade ma "bodá" aj pri srdci, takže pokoj... 🙂