Ahojte,ma niekto podobnu skusenost-z nicoho nic ma zrazu zacne pichat pri srdci,ale prenesie sa to skor dolava okolo prsnika. Je to bodova bolest,zhorsuje sa pri hlbokom nadychu,pohybe aj minimalnom v danej chvili. Snazim sa vtedy pomaly prechadzat a predychat,ale len plytko,hlboke nadychy ma bolia. Ono to vzdy prejde-niekedy je to par minut,dnes napr.uz 4 hodiny ma to drzi. Dr.tvrdia,ze to chrbtica,mne to pride ako nejaky vnutorny krc,mozno vnutri pri rebrach,neviem. Je to velmi neprijemne,neviem,ako si v danej chvili pomoct. Pozna to niekto? Dakujem
@miroslavaa31 hrudna chrbtica v kombinacii s krcnou. Su to take stavy,ze nevies,ci si dostala infarkt alebo co sa s tebou deje. Chodila som k fyzioterapeutovi a postupne to zmizlo
@marca12 presne tak. A v danej chvili si si ako pomahala?
@miroslavaa31 len som cakala,kym to prejde. Skusala som sa ponatahovat,ale to sa nedalo,bolest sa zvacsovala. Ked to odoznelo,nahrievala som fenom a cvicila,ponatahovala sa,ale len do takej miery ako sa dalo zvladnut bolest.
@miroslavaa31 casto sa mi to stavalo,ked som sa predklonila. Isla som nieco zdvihnut alebo si zaviazat snurku a nevedela som sa vzpriamit,musela som sa pomalicky vzpriamovat,ale nie vzdy to islo.
@michaelam2 cviky na krcnu chrbticu?
@miroslavaa31 to by vedel lepsie povedat fyzioterapeut ze ktoru cast chrbtice treba hlavne cvicit aby toto prestalo
Co vam pomohlo ?
@miroslavaa31 áno poznám, chrbtica ..treba najst dobreho fyzioterapeuta a pravidelne cvicit