Mamičky máte skúsenosti s týmito vitaminami? Našla som tu samé pozitívne recenzie na MK, len chcem vedieť či naozaj sú dobre? Objednala som si kúru na 6 mesiacov tá 140 EUR. Vypredá vdaka za komenty. A všetko dobre do nového roku všetkým 😊
ja konkrétne s bloom hair skúsenosti nemám. ale objednávala som si dávnejšie kúru JB coctail hair. Užívam už tretí mesiac a vidím prvé výsledky. začínajú mi vyrastať baby vlásky a celkovo aj kvalita vlasov je lepšia.
https://www.naureus.sk/vsetky/jb-hair
@mijaska ja som nad bloom hair rozmýšľala ale našla som neskutočne veľa recenzií na fb, kde sa píše že sú to len vyhodené peniaze a reklama...tiež tomu neverím popravde že zo sladkých gumených cukríkov nárastu neviem ako vlasy...sú to len vitamíny rôzne ktoré si podľa mňa vieš kúpiť inde za normálne peniaze 🙂
@mijaska nenasla som ziadne pozitivne reakcie, okrem par nazorov zien po porode, ktorym by aj bez tych vitaminov vlasy dorastli (podla toho co som si tu dve temy precitala). Ak teda neratam ich stranku a FB, kde je to cenzurovane poriadne urcite. Su to iba vitaminy. Krasne ruzove, s uzasne chytlavym marketingom, takym teraz "in", ze si kazda pride ako kralovna krasy s ruzovou skatulkou gumennych cukrikov. Obsahuje to obycajne vitaminy (od A po E, magnezium, selen, zinok = to je vsetko= tak si to porataj v inom produkte), kto vie v akej vstrebatelnosti. Ani len aminokyseliny v tom nie su... =toto moj nazor na tento predrazeny vyrobok, tiez som to v lete pozerala ci kupim/nekupim.
Ťažko povedať, pohrávam sa s myšlienkou o kúpe už nejaký ten čas, no neviem sa rozhodnúť, keďže nie sú najlacnejšie a názory žien, ktoré si ich kúpili sa podľa mňa dosť rôznia
Akurát dnes som si objednala Veniru.. toľko je tých vitamínov že ťažko vybrať