Ahojte ženy ,prosím vás mavate aj vy bloky hrudnej s krčnej a arytmie?ako to prosím riešite?
@palicka ake problémy mavate vy?
cvicit sm system postupne sa bloky uvolnia
@majulikmajka točenie hlavy, arytmiu, tachykardiu… mna blokuje pravidelne
Mam podobne problemi, najviac hrudna chrbtica bloknuta , divne pocity na hrudi, hlavne vecer a v noci , sem tam extrasystoly, pocit nestability, svalove zasklby.....
@luciar260 ako dlho to máte ?riesite to nejak ?
@majulikmajka mam to dlho, par rokov, bola som u fizioterapeuta , pekne odblokoval co sa dalo bola som.asi na osetreni, na tetaz je to lepsie, dali mi aj zopar cvikov ktore cvicim
@luciar260 a točí sa ešte hlava ?
@majulikmajka sem tam malicko, to uz preslo ale tocila sa mi mesiac v kuse
@luciar260 mne sa točí už dva roky vkuse
@majulikmajka hm ja som to mala take ze ako som rano vstala z postele tak az do vecera kym som si lahla som mala taky pocit nestability , proste akoby som mala vypite, neboli to silne zavraty ..
@luciar260 ja mávam tiež ten pocit nestability vkuse niekedy slabé niekedy aj silne :-/
@majulikmajka to poznam , je to neprijemne....
Ahojte otváram znovu túto tému čo vám pomohlo na bolest hrudnej chrbtice mám úplne všetky priznaky
@majulikmajka mne bolo poradene každý deň ľahnúť na 20 minút na zem, na chrbát, ruky popri telu, nohy vystreté. Prvých 5 minút je u mna hrôza, normálne to boli, a potom Ok. Len zdvihnúť sa zo zeme je ťažké😝. Ale pomaha