Zazivam blbé obdobie,doslova mam pocity na zblaznenie...Ktory liek je lepší na ukludnenie xanax,neurol alebo lexaurin?Viem že musim začať s najnizsou davkou..
O liečbe má rozhodnúť určite lekár. Lieky Xanax a Neurol majú rovnakú účinnú látku, len iného výrobcu. Lexaurin má inú účinnú látku. O vhodnosti liečby a tiež množstve čo do obsahu liečiva rozhodne lekár.
Čo tak dobrý čajík a k tomu príjemnú knižku? Sú čaje "na nervy" aj na spánok atď.... Tie lieky si sama nedávkuj, ak je to také zlé, zbehni radšej zajtra k dr.
Musíš navštíviť psychiatra s nie si lieky naordinovat sama. Dôležité sú AD hlavne toto čo si tu vymenovala sú rychloukludnovaky....mne bolo zo Xanaxu zle. Ako keby som sa ocitla v inom svete fakt mimo realitu. Neurol som nebrala....Lexaurin bol ok, teraz.mam oxazepan..je tiež ok.
@vanda323 A upravili sa ti tie stavy,si po tých liekoch šťastnejšia kludnejsia?
Gs Anxiolan ;) odporucila by som mne to pomaha ked som mala tazke obdobie ;)
Ak ti mám pravdu povedať tak nie, možno preto že som aj tehotná a mam totalne rozhodzane hormóny.
Vieš čo mi ozaj pomáha? Láska.....ja viem také klišé, ale Naozaj, keď je manžel pri mne, , rozprávame sa ....vtedy som kludna
@vanda323 to verím, najlepši liek je láska..prajem Ti jej veľa 😘
@zuzkaa1991 ďakujem,skúsim🙂
S hentych liekov si vies velmi lahko vyrobit skaredu zavislost. Najdi si terapeuta, ak je to vazne tak sa objednaj k psychiatrovi, na spanie alebo na ukludnenie si mozes dat Persen, ten je fajn a obsadzuje rovnake receptory ako tie lieky, ale bez rizik a jemnejsie. Drzim palce nech sa ti coskoro polepsi.
Mne to fakt pomaha a nie su AD tie som nechcela ;) poprípade som kombinovala s persenom vecer na spanie.....skuste mna to ukľudňuje jasne ze treba brat par dni az neskôr po2 3 tyzdnoch som videla.zmenu a hlavne v noci spat ;)
Ďakujem ti, aj ja ti prajem veľa sil, zvládnuť ťažké obdobie ♥️
Daju ti ich bez predpisu?
To vážne si chceš takéto lieky naordinovať sama? Dúfam že toto je fake téma