Ahojte , mávam občas panické ataky , zvýši sa mi pri tom aj krvný tlak a aj tep . Ale ako som bola v zahraničí ešte pred rokom tak mi doktor predpísal tabletky bisoprol . Ako som sa vrátila na Slovensko tak stále ich beriem už rok … mám 22 rokov myslite že je to potrebné brať ? Vyšší tlak mám len pri atakoch.
ak máš pri atakoch vyšší tlak tak potom ti treba ad... podľa mňa zbytočne berieš lieky na tlak keď máš ataky.
určite problém rieš s lekármi.
mne minule sestrička povedala že pri bolesti má každý vyšší tlak. a pri atakoch detto.
@deti95060810 toto je zaujimave s tym tlakom. Akurat som bola na kontrole na kardio, ked som mala bolesti zo zuba. A vysoky tlak. Takze mozno fakt, ze bolest, plus stres, ked vidim tlakomer a je to. Lebo doma bol o dost lepsi.
Ber to. Duplom pri tvojich stavoch a zvysenom pozorovani sa a rieseni blbosti. Ak mas celu tabletu, tak si davaj polku. A preco toto riesis na Mk a nie s lekarom? Ked mas pulzy dobre pocas uzivania, tak to mas dobre kvoli lieku. Ak mas pocit, ze mas casto panicke a uzkostne ataky, tak psychiatricka nech ti posilni liecbu.