Bisoprolol - vyšší tlak pri atakoch

jennifer235
3. nov 2024

Ahojte , mávam občas panické ataky , zvýši sa mi pri tom aj krvný tlak a aj tep . Ale ako som bola v zahraničí ešte pred rokom tak mi doktor predpísal tabletky bisoprol . Ako som sa vrátila na Slovensko tak stále ich beriem už rok … mám 22 rokov myslite že je to potrebné brať ? Vyšší tlak mám len pri atakoch.

stanulienkat
3. nov 2024

Ber to. Duplom pri tvojich stavoch a zvysenom pozorovani sa a rieseni blbosti. Ak mas celu tabletu, tak si davaj polku. A preco toto riesis na Mk a nie s lekarom? Ked mas pulzy dobre pocas uzivania, tak to mas dobre kvoli lieku. Ak mas pocit, ze mas casto panicke a uzkostne ataky, tak psychiatricka nech ti posilni liecbu.

deti95060810
3. nov 2024

ak máš pri atakoch vyšší tlak tak potom ti treba ad... podľa mňa zbytočne berieš lieky na tlak keď máš ataky.
určite problém rieš s lekármi.
mne minule sestrička povedala že pri bolesti má každý vyšší tlak. a pri atakoch detto.

nevenka
3. nov 2024

@deti95060810 toto je zaujimave s tym tlakom. Akurat som bola na kontrole na kardio, ked som mala bolesti zo zuba. A vysoky tlak. Takze mozno fakt, ze bolest, plus stres, ked vidim tlakomer a je to. Lebo doma bol o dost lepsi.