Biseptol a časté močenie

dominikatomas
20. mar 2022

AHOJTE.v pondelok som bola na preventivnu a v moci som mala trocha krvy a bol zakaleny. Vyslo ,ze mam slqbucky zapl m.ciest. beriem na to biseptol .dnesnym dnom je to 5 dni. Nic ma chvalabohu pri moceni neboli. Trosku som citila krize a mala som aj ovulaciu takze som tomu nepripisovala nic. Ale uz ma znervoznuje ,ze chodim casto na malu. Pojrm zaroven vrla vody a urolog.caju. preto otazka. Moze to byt aj z toho biseptolu. ? Lebo inak nrvirm co mam robit. Stale chodim na mu. Nie tehotna nie som urcite

luczach
20. mar 2022

Biseptol je mocopudny,to znamena, ze cim viac chodis na malu, je to dobre, lebo ten zapal - bakterie z tela idu von v moci. Treba aj vela pit. Nemyslim, ze to je nieco strasne. Ja som to mala xy-krat a prezila som. Ta bolest krizov moze byt bolest obliciek, bud rada, ze to lekar liecil a budes OK. Skore uzdravenie prajem 🍀🌷

suge
20. mar 2022

Na tvojom mieste by som menej pila. Mne urogynekológ povedal, že nadmerný príjem tekutín má počas zápalu močových ciest význam iba vtedy, ak človek neužíva antibiotiká. Ak ich užíva, treba piť normálne, lebo nadmerné množstvo vody znižuje koncentráciu antibiotík v močových cestách a podporuje ich rýchlejšie vylúčenie z tela.

luczach
20. mar 2022

@suge Tak to pocujem prvykrat a na zapal mocovych ciest mi uz 30 rokov hovoria - vela pit 🤣🤣🤣

suge
20. mar 2022

@luczach V príspevku som vysvetlila, kedy ako čo.😉

dominikatomas
autor
20. mar 2022

@luczach dakujem pekne. Trochu si ma upokojila. Lekarka vravela ze to moze byt aj po covide. A je to normalne ,ze 5ty den a citim krize?

dominikatomas
autor
20. mar 2022

@luczach a traoi ma ,ze ma po 5tich dnoch brania toho biseptolu bolia este krize.to je zle alebo co mam robit? Viem ,ze lieky musim dobrat ale orrco ma bolia ked to liecim?