Dobrý deň. Chcem sa spýtať, či má niekto z vás skúsenosti s liečbou a s diagnostikou s biorezonančným prístrojom. Ďakujem 🙂
@pepa28 je to hlúpost... kazdy lekar aj liecitel vam povie he to je tAhanie penazi z ludi .. vlastna skusenost
@luxus10 Už som tu. Je to ofajč na dôverčivých ľudí. Technicky zdatný a racionálne rozmýšľajúci človek si zistí, z akých súčiastok sa ten prístroj skladá. Keď to potom zanalyzuješ, zistíš že to nemôže fungovať. Podľa môjho názoru je diagnóza určená na základe šikovnosti a otázok toho kto vyšetruje. Tak isto ako kineziológia a podobné čáry máry. Skúsil som, ešte mi aj tá pani povedala že so mnou to nefunguje.😝
Na niektorych ludi moze ucinkovat, ale jedine ako placebo
@luxus10 ďakujem. Spýtam sa. No práveže neviem presne aký prístroj. Zistím. Spamer mi nevadí. Spravím si svoj názor.Máme aj my medicínsky nevyliečiteľné a hlavne neuveriteľné veci 😀pre nášho pediatra. Ja práveže preto sa nato chystám, lebo jedna známa si to nevie u dieťaťa vynachváliť. A chcela som ešte aj iné názory.
Mám dve skúsenosti. Prvýkrát som bola tuším v Handlovej, tam mi zistili to, čo naozaj aj bolo príčinou mojich problémov a doporucili vhodnú diétu, ktorá mi pomohla, plus teda biorezonancna terapia a ešte raz, pomohli mi. Druhýkrát som bola u nás v PB, bolo to tu len chvíľu a bol to podvodník. Spravil mi biorezonancne vyšetrenie a začal mi rozprávať, kde je problém. Viac-menej hneď v úvode mi povedal, že mám veľmi nízku hladinu železa, čo je celkom časté u žien. Až na to, že ja ju nemám, skôr mávam hodnoty nad hranicou plus nejaké dva týždne predtým som bola na krvi a bolo to v poriadku. Škoda, že som ho hneď zastavila a povedala mu to, ktohovie, čo by mi ešte nataral. Potom už bol vyvedeny z miery a vlastne mi nič 'nenaordinoval'. Dlho ten podvodník prevádzku nemal.
My sme boli na diagnostike. Zhodnotilo vsetko co mi aj lekar urcil. Plus potraviny, ktore vynechat.
Bola som aj zo synom.