Dobry den, mate skusenosti s touto lampou pomaha hlavne mi ide o respiracne choroby a zavalene dutiny. Kolko minut treba denne nahrievat? Dakujem za kazdu skusenost
@masha123 už to máš kúpené, alebo zvazujes kúpu?
@simona20201309 nie nemam ma to svokra a som chora a moja dcera ma strasnw zapchate dutiny tak mi to pozicala ale chcem sa spytat ci to je take ucinne podla realnych skusenosti alebo len placebo
Ja mam tiez pozitivne skusenosti. Ucinna je najma, ked sa choroba rozvija.
@masha123 daj 10min. Potom napíš, či pomohlo. Za mňa určite placebo... ú nás neucinne
Urcite to nie je placebo. Ak citim dutiny,nahrievam sa viackrat denne min.10 minut a uvolni sa to. Nemozes ale cakat,ze hned po prvom nahriati. Takisto aj na chrbticu pouzivam. Pri dlhodobejsom nahrievani ulavi
tie co tu pisete neucinne, napiste aky typ lampy mate, lebo s pro 1 ich urcite nemate.... dolezite je zvolit spravny pocet minut aj frekvenciu pouzivania....
je to jedna z najucinnejsich veci, ktoru poznam... je to oficialne schvalena zdr. pomocka s preukazanymi ucinkami...
a este je dolezite povedat, ze lampa hoji tkanivo do hlbky 10 cm-pro1, a lieci ho smerom od spodnych vrstiev po tie vrchne...aj preto sa niekomu moze zdat , ze nie je vidiet rozdiel, ale ten rtozdiel je citit...aj pocas liecby...
@masha123 u nás ju majú v nemocnici na rehabilitáciach 🤷 ale tu veľkú, mama má tú malú a chváli si ju , ja som ju používala na jazvu ešte ako dieťa a mám ju omnoho slabšie viditeľnú ako jedna známa , ktorá mala ten istý problém ako ja a tú istú jazvu , ale neviem presne ohľadom dutín či to pomáha či nie
@masha123 predrazena kravina ako všetko od zepteru