Bioptron lampa - skúsenosti?

tomasko9
28. jan 2019

Dobrý den, prosím Vás, mate dobre skusenosti s touto lampou a na čo všetko služi?? dakujem

lama25
28. jan 2019

@tomasko9 ja zo svojej skúsenosti môžem iba odporučiť. Je možné ju použiť na hojenie rán, dermatologicke ochorenia, kožných problémoch, ako aj úľavu od bolesti.

szuszu1984
29. jan 2019

Výborná vec 👍 máme ju už asi 20 rokov.. bolesti hlavy, menštruačné bolesti, zaseknutý nerv.. Osvedčené, žiadny humbuk.

tomasko9
autor
29. jan 2019

a je dobre k tomu dokupit aj tie farebne svetla?? neviem ako sa to presne vola,a ako pôsobia tie farby

lama25
29. jan 2019

@tomasko9 my sme nemali

zdenkamalinovskaya
13. feb 2019

@tomasko9 Dobrý deň, lampu Bioptron doporučujem nakoľko s ňou mám skúsenosti aj pracujem, je nielen klinicky testovaná uznávaná odborníkmi ale hlavne ľudia sú s ňou veľmi spokojní nezávisle od veku či pohlavia. Farebné filtre majú svoje osobitné prínosy - každá farba sa dá využiť na iný typ problému. Je to hotová veda 🙂 - terapia farbami. Ak by ste mali záujem poskytujeme bezplatné poradenstvo, môžeme Vám zavolať alebo Vás pozývame k nám kde si môžete Bioptron vyskúšať zadarmo a sama uvidíte či by ste bola spokojná. Samozrejme Vám radi zodpovieme všetky otázky aj všetko vysvetlíme. Prajem pekný deň

marcelatt
23. feb 2019

dobry den, tiez doma zvazujeme nad kupou, len sa nevieme rozhodnut, je tu niekto kto vie poradit, aku presne kupit a kde? dakujem

darja12
26. apr 2019

@zdenkamalinovskaya Dobrý deň, ja by som Vás poprosila o info, ako často mám aplikovať túto lampu na bradavky poškodené kojením (pričom chcem naďalej kojiť). Ďakujem

jonco
26. okt 2021

@szuszu1984 ako lampu používate na bolesť hlavy? ďakujem

szuszu1984
26. okt 2021

Dobrý deň, my máme Zepter Mediall lampu.

danielasa
3. júl 2024

@zdenkamalinovskaya Dobrý deň, chcem sa iba opýtať, že či má lampa vyžarovať teplo. Nakoľko som si zakúpila koli vysokej cene zánovnu a chcem si byť istá, že funguje správne. Svetlo svieti na žlto, počuť ventilátor aj pípanie ale teplo na koži nepociťujem žiadne. Ďakujem za odpoveď