Biologická liečba na psoriázu. Máte s ňou skúsenosti?

abetka
24. jan 2010

Ahojte. Ma s tym niekto skusenosti?. Lieci sa tym zapalove ochorenie creva a vraj psoriaza a reumaticka artritida.DAkujem

kingstonka
24. jan 2010

ahoj.... moja teta ma velmi tazky stupen reumatickeho ochorenia.... (plus rozne ine pridruzene choroby)... asi pol roka sa lieci biologickou liecbou a pokial viem zapal jej vyrazne ustupil a dokonca sa jej konecne podarili aj asi 2 kg pribrat ( jej vaha sa pohybuje okolo 40kg)...

abetka
autor
25. jan 2010

kingstonka- a nevies kde jej ju davaju. V ktorom meste? a ako to ynasa po podani? Je spokojna?

kingstonka
25. jan 2010

ahoj... naordinovali jej to v Kosiciach.... a pokial viem nestazuje sa ... ona je zvyknuta na vela vela liekov, oeracie a pod.... ale mozem sa jej opytat ako sa citi bezprostredne po podani injekcie.

abetka
autor
26. jan 2010

dakujem , budem rada

kingstonka
10. feb 2010

ospravedlnujem sa,ze tak neskoro odpovedam... pytala som sa tety na tie injekcie. Injekciu dostava kazde 2 tyzdne a hovorila, ze znasa to dobre, ale take 2-3 dni po injekcii vraj citi stuhnute cele telo...

zajama
17. mar 2011

Ahoj, priateľ má Crohna a má nasadenú biologickú liečbu. Tiež si pichá injekciu raz za 2 týždne, znáša ju v pohode.