mám astmu,prosim má niekto osobnú skúsenosť s liečbou???
No, osobne to nepoznam, skus mi napisat do IP zakladny princip 😉 Ale co kukam stranku spomina sa aj elektroakupunktura a bankovanie a to su procedury s ktorymi suhlasim, mam skusenost s akupunkturou. A nemyslim ze ocista aury je niecim horsia od skrucania ruzenca, len som citala knihu od knaza podla ktoreho je carodejnictvo a ruhacstvo prakticky vsetko pri com dychas vzduch a nemodlis sa aby si ho mohla dychat ale take veci berie chory clovek jednym uchom dnu druhym von...
prosim ta napis aj mne o co ide,ja som na silnu astmu liecena od dvoch rokov a teraz jak som v tehu som musela vysadit lieky takze sa mi dost tazko dycha
Urcite by som to neskusala ak si krestanka. Mam osobnu skusenost s ludovym liecitelstvom - prisla som na to, ze je to biela magia tak isto ako homeopatika a cvicenie 5tibetanov. Mne osobne pomohlo na moju chorobu odpustenie (trvalo to dlho a musela som odpustit vsetkym vsetko), potom odkyslenie organizmu - moze ti pomoct kniha najedzte sa do stihlosti, je tam 28 dnovy jedalnicek a obrovska pomoc v duchovnej sfere je modlidba ruzenca (som evanjelik, ale jedina modlidba co mi pomohla bol ruzenec). A urcite si neber od nejakeho liecitela alebo z nejakeho bio harmonizacneho centra rusicku geopatogennych zon ako to oni nazyvaju...Ale to je na dlhu diskusiu, zatial iba takto.