Bioderma, Eucerin, La roche posay

mirka1611
31. jan 2013

Ahojte 🙂 aké máte skúsenosti s týmito kozmetikami ? ktoré z nich vám najviac pomohli ?

sintra
31. jan 2013

Bioderma.

sirinka
31. jan 2013

La Roche Posay, najme rada Lipikar a na suchu a ekzemovu kozu. A make up je uplne bozsky....

svenka
31. jan 2013

@mirka1611 vyskusane mam vsetky, u mna je naj la roche posay 🙂 a pridavam sa k @sirinka synovi davam radu lipikar, ta je super... 🙂

mirka1611
autor
31. jan 2013

Ja som si prave nakupila niečo z la roche - radu efaclar - mam akné... ale je toho tolko, že neviem čo skôr, hlavne som počula že aj eucerin a bioderma su super... A make-up Toleriane použivam už velmi dlho a je najlepšiiiii.

diusik
31. jan 2013

bioderma sensibio voda je uplne to najlepsie na odlicenie,pre mna teda... 😉

liz_lemon
31. jan 2013

ja pouzivam Biodermu Sensibio H2O, potom hydratacny krem Hydrabio Legere, masky co maju, aj detsku radu pre maleho, od La Roche Posay mam makeup Toleriane, dobre kryje

dadushe
31. jan 2013

Mám mastnou pleť s akné, někdy se daří víc, někdy míň 😠 😠 😠 Každopádně na Biodermu Sensibio H2O nedám dopustit, pak Eucerin Dermo Purifyer intenzivní hydratační krém mi vyhovuje víc než od La Roche hydraphase i když po tom zase mám tu pleť takovou příjemně vláčnou tak to střídám. Zkoušela jsem i BB creme od La-Roche, ten mi nevadí, ale zas tak často ho nepoužívám🙂 Jinak ještě teď mám čerstvě La Roche-Posay micelární vodu, ale na Biodermu Sensibio nemá 😎 Effaclar od La-Roche mám vyzkoušený, že zabírá a dávám když jsem v "beďáko krizi", protože mě štípe jak sviňa:D

dolce251
31. jan 2013

Eucerin je moje vykupenie. Na mastnu plet cela rada Eucerin Dermo Purifyer je perfektna, od kedy ju pouzivam mam cistu, jemnu plet. Minuly rok som schytala nejake suche flaky po rukach, velmi mi pomohlo eucerin telove mlieko s 10% ureou.

mirka_aa
31. jan 2013

ja som tiez toho vyskusala habadej..s akne mam problem od puberty...od La roche posay celkom dobra bola rada Effaclar,ale nezbavilo ma to akne...od biodermi pouzivam tu micelarnu vodu sensibio,ale iba ako odlicovac...ziadne tieto kozmetiky neurobili nejaky zazrak :/ Duac gel na akne od koznej mi robil este celkom dobre..ale teraz asi 3 tyzdne pouzivam kozmetiku od Mary kay neda sa kupit v lekarni,ale ci kokos,konecne nieco co fakt vidim rozdiel...ale este skoro nejak extra hodnotit,o par mesiacov budem vediet ci to ozaj stalo za to ...ja mam tvar v katastrofalnom stave,tu na foto som vyretusovana...

anndrea
31. jan 2013

Ahojte, mám suchú pleť a vyskúšala som všetky spomenuté značky. Najlepšie pre moju suchú pleť sa mi osvedčil krém od La Roche-Posay rada lipikar, make-up La Roche-Posay Toleriane teint, fakt super kryje a neni sú po ňom šupinky, mne sa zvykli tvoriť medzi obočím a na nose. Telové mlieko používam od biodermy a aj opaľovacie a poopaľovacie mlieko Bioderma Photoderm, sú super. Najmenej sa mi osvedčil eucerin, skúšala som eucerin 3 alebo 5%urea a ten vôbec nevyhovoval, štípal ma 😒

dadushe
31. jan 2013

@mirka_aa Můžu se zeptat, mám totiž teď v pátek jít na poradnu Mary Kay, jakou řadu používáš nebo jaké to jsou konkrétní výrobky? Díky 🙂

evelin325
31. jan 2013

@mirka1611 ahoj, moja skúsenosť je najlepšia s La Roche, aj synčekovi dávam radu lipikar, som veľmi spokojná, ale pleť je potrebné vyživovať nielen zvonka ale aj zvnútra, aj na to treba myslieť 😉

mirka_aa
31. jan 2013

ja mam teraz konkretne cistiaci gel 3v1 (cistenie,peeling,tonicum) od rady TimeWise stoji 30,50€ 127g vraj vydrzi aj na pol roka,staci dat malilinko...
Hydratacny krem od rady Botanical Effects 88ml za 26€
a Serum na cistenie porov 50g za 21,30€ z rady starostlivost o plet proti akne-doplnkove pripravky...
a este sa chystam kupit si masku davala mi ju 1x na skusku ale uzsne po jednej aplikacii vyhladila plet,stoji 22€ 113g z rady tiez Botanical Effects,a odporucala mi aj lokalny krem proti akne,to sa dava bodovo,na uz vyjdene vyrazky... za 17,70€ tiez doplnkovy pripravok..skoda ze nie som bohata,lebo som si to nemohla dovolit kupit vsetko naraz :/
@dadushe

kattrin5
31. jan 2013

Bioderma aj eucerin o tych ostatnych som ani nepocula ani nevidela 😉 este mam veeelmi rada vichy

dadushe
31. jan 2013

@mirka_aa Děkujuuu už si to píšu 😉

sirinka
31. jan 2013

@kattrin5 vichy ale uz je skor komercna kozmetika ako lekarenska... Zbytocne predrazena... Ale moj uuuuplne najoblubenejsi krem na tavr je od vichy aqualia

kattrin5
31. jan 2013

Ja som kedysi mavala strasne virazky ani do skoly som nechcela chodit doma som plakavala chodila od koznej ku koznej az raz mi kamoska odporucila vichy kupila som si celu sady normaderm a pouzivala ju asi rok ale poviem ti ze od vtedy som nemala jedinu zapalenu virazku ako malinke bodky mam po tvari ale nic hrozne, uplne mi zjemnil pokozku. Neskor som skusala aj cliniq aj lancome, a neviem co vsetko ale vichy mi pomaha najviac. Teraz mam eucerin ale ked ho miniem idem znovu na vichy

srnqqa
31. jan 2013

@mirka1611 Ahoj, malému La Roche Posay Lipikar na ekzematickú pokožku, aj keď už nemá také problémy, stále preventívne používam, ja mám od LRP Cicaplast Baume B5, Lipikar olej. Ale od Biodermy máme Bioderma ABCDerm Cold Cream pre malého do zimy a je dobrý a Bioderma Atoderm. 🙂 Od Vichy som mala make-up, neviem, ktorý, ale strašne mi vysušoval pokožku, tak používam inú značku.

janejane
31. jan 2013

Mne najlepsie vyhovuje Mary Kay, ak chcete skusit napiste mi do IP.

hajajanka
31. jan 2013

Ja pouzivam Biodermu (serum, krem, pletovu vodu) a som spokojna.

mirka1611
autor
31. jan 2013

@mirka_aa Mam pocit ze Mary kay nie je moc "lekárenská" kozmetika, fakt ti to pomohlo viac ako la roche ? ja som mala pár vecí od mary kay, ale nie na akné... a to mam vo velmi zlom stave.

sirinka
31. jan 2013

@mirka1611 okrem povrchovej upravy mozes vyskusat aj napriklad inneov akne tabletky....
http://www.lekynainternetu.cz/p/inneov-akne/

mirka1611
autor
31. jan 2013

@sirinka skúšala si to ? pomáha ? Celkom fajn zvnútra robil aj Acneon, ale nesmie sa počas kojenia...

sirinka
31. jan 2013

@mirka1611 nie, lebo ja mam problem opacny, iba o tom viem, tak som ti to tu hodila... Ale pokial viem, tak tiez by sa to nemalo pocas dojcenia....

julka26
31. jan 2013

Pouzivam biodremu tonovany krem s vysokym ochrannym faktorom, kedze mam slnecnu alergiu. Mam problematicku plet a je pre mna velmi dobry.

sirinka
31. jan 2013

@mirka1611 alebo vyskusaj dat si aloe vera kuru, tu si davame, posobi celkovo na organizmus pozitivne.... My aj v kombinacii s colostrum.

mirka_aa
31. jan 2013

@mirka1611 no nie nie je to lekarenska kozmetika..ale zatial najlepsie co som doteraz mala...a vies co ma napadlo? zrobim si par fotiek detailov tvare, a o mesiac znova a o mesiac znova a uvidime :P ked to bude ok tak to tu zavesim :P
lebo ja to mam az v uplne katastrofalnom stave,to je upchate pory,vyrazky kopu malich,ale aj velke cervene hnisave,po nich ostavaju jazvycky,cervene fliaciky...hlavne na stranach lic az ku krku..dalej rozsirene pori,mastnu plet,ale zaroven dehydratovanu,cize to je asi zmiesany tip pleti...no prosto horsie sa asi neda,a najhorsie je ze mam tak citlivu plet,ze ked si naesiem make up,stav sa este zhorsi...a to som uz vyskusala asi vsetky makeupy...

sirinka
31. jan 2013

@mirka_aa a nerozmyslala si nad tym, ako ti funguje traviaci trakt? Mas to takto uz dlho, alebo len od nejakeho casu? U teba asi bude treba skor zistit a iesit vnutornu pricinu....

mirka1611
autor
31. jan 2013

@sirinka presne tak, ale čim napraviť traviaci trakt ? mam to zlé od puberty vkuse až na čas kedy som mala antikoncepciu a kedy som bola tehotná.... vtedy som mala super pleť...

mirka1611
autor
31. jan 2013

@mirka_aa ja tak isto Miri, ak ti to pomôže tak to skúsim, lebo ja už som skúsila snáď všetko, ale ja si myslím že toto máme skôr vnútorný problém, kde krémy situáciu nevyriešia :( Mam to tak isto ako ty... a make-up jediný čo mi to nezhorší je práve toleriane od la roche... vies co mi este pomohlo ? Acneon - určite to skús.... je to na báze probiotík, upratuje to črevá, tie sú zdrojom baktérií, a prejavuje sa to na pleti... ja ho teraz nemôžem lebo kojím a vraj by sa to nemalo...