Biely jazyk

luckalolko
12. okt 2023

Dobrý deň, prosím Vás ma niekto z vás cely jazyk biely , také mierne stipanie a suchost v ustach , o čo sa môže jednať? Na výsledky zo steru musím cakat , som z toho nervózna o co môže ísť. Ďakujem za odpovede

jaass
12. okt 2023

@luckalolko soor? Nemáš oslabenú imunitu?

luckalolko
autor
12. okt 2023

@jaass no moja imunita je od malička nanic ... máš s tým skúsenosti aj Ty s tým jazykom ?

jaass
12. okt 2023

@luckalolko ja nie ale biely povlak na jazyku zvykne byť soor. Načítaj si o tom

ika11123
12. okt 2023

@luckalolko candida

luckalolko
autor
13. okt 2023

Máte ešte niekto skúsenosť? Poprípade ak vám robili ster co vám zistili ? Ďakujem

luccija
13. okt 2023

@luckalolko čistis si povlak?väčšinou to je candida nebrala si ATb?skús niečo na kloktanie z lekarne

luckalolko
autor
13. okt 2023

@luccija ahoj viesco tento rok som brala antibiotiká častejšie....... no snažím sa kefkou čistiť a mam aj takú vodičku na dezinfekciu od obvodnej .......len musím cakat do pondelka co to vlastne je , som z toho akási nervózna, mala si aj ty toto ?

ika11123
13. okt 2023

@luckalolko tak ja som to nemala na jazyku ale inde treba dodržiavať prísnu diétu bez cukru potom :(

luckalolko
autor
13. okt 2023

@ika11123 v ústach ? Si mala ? No teraz nejem nič sladké ani nepijem nič sladké len vodu čistú a keď si to mala inde jedla si normálne?

ika11123
13. okt 2023

@luckalolko niekomu sa to urobí na jazyku a mne na vonkajších rodidlach nieje to nič príjemné...cukor je všade ryža cestoviny chlieb dlhodobo som držala diétu fakt prísnu stav sa na začiatku zhorší ale treba vydržať brala som aj oregano a probiotiká.a hlavne sa žiadne 😚😚l