Dobrý deň, prosím Vás ma niekto z vás cely jazyk biely , také mierne stipanie a suchost v ustach , o čo sa môže jednať? Na výsledky zo steru musím cakat , som z toho nervózna o co môže ísť. Ďakujem za odpovede
@jaass no moja imunita je od malička nanic ... máš s tým skúsenosti aj Ty s tým jazykom ?
@luckalolko ja nie ale biely povlak na jazyku zvykne byť soor. Načítaj si o tom
@luckalolko candida
Máte ešte niekto skúsenosť? Poprípade ak vám robili ster co vám zistili ? Ďakujem
@luckalolko čistis si povlak?väčšinou to je candida nebrala si ATb?skús niečo na kloktanie z lekarne
@luccija ahoj viesco tento rok som brala antibiotiká častejšie....... no snažím sa kefkou čistiť a mam aj takú vodičku na dezinfekciu od obvodnej .......len musím cakat do pondelka co to vlastne je , som z toho akási nervózna, mala si aj ty toto ?
@luckalolko tak ja som to nemala na jazyku ale inde treba dodržiavať prísnu diétu bez cukru potom :(
@ika11123 v ústach ? Si mala ? No teraz nejem nič sladké ani nepijem nič sladké len vodu čistú a keď si to mala inde jedla si normálne?
@luckalolko niekomu sa to urobí na jazyku a mne na vonkajších rodidlach nieje to nič príjemné...cukor je všade ryža cestoviny chlieb dlhodobo som držala diétu fakt prísnu stav sa na začiatku zhorší ale treba vydržať brala som aj oregano a probiotiká.a hlavne sa žiadne 😚😚l
@luckalolko soor? Nemáš oslabenú imunitu?