Dobry den
Chcela by som sa opytat.. Minuly mesiac po pohlavnom styku ma zacalo vsetko svrbiet a palit, hned ma napadlo ze mam mykozu tak som sla do lekarne a mi odpurucili CANESTEN, kedze popri tom beriem tabletky terbinafin activis. (používa sa na liečbu hubových infekcií nechtov na nohách a rukách, chodidie) Hned na druhy den som trochu vykrvacala, tak som ho prestala brat. O tri dni nato som dostala menstruaciu, ktora trvala asi 8 dni. Posledny den som mala dost hnedy az tmavy vytok, Na druhy den som uz nemala nic, vsetko bolo v poriadku, nepalilo ma, nesvrbelo. Asi o dva dni som mala pohlavny styk, a vyteka biely hrudkovity vytok. Pri styku ma to neboli, nesvrbi ani nepali, Ale mam pocit ze trosku to cudne zapacha. A kedze som v zahranici, chcela by som vediet ci je to dost vazne, alebo ist spät do lekarne a vypytat si nejaku masticku alebo tabletky.. Vopred dakujem za odpoved..
@luciferik452 podla mna mykoza, ale isla by som k dr, nech urobi vyter
@luciferik452 zapach je vacsinou priznak bakterialnej vaginozy. Tu si precitaj: http://www.zdravie.sk/choroba/199/bakterialna-v...
Su na to antibiotika a mal by sa preliecit aj partner. Takze urcite smer lekar.
Podľa mňa kvasinky: http://www.hpl.sk/ochoreli-ste/choroby/gynekolo...
Sama to nevyliečiš, ale tu na Slovensku sa dajú voľne kúpiť na to vaginálne tabletky, neviem ako tam kde žiješ...
Dakujem Vam velmi pekne
Viem ze nieco nie je v poriadku, len je zvlastne ze ma to nepali, nesvrbi ani neboli, pocas dna nemam ziadne vytoky, ani ma neboli v podbrusku, Pri pohlavnom styku ma to tiez neboli, Az na konci, najdem biely vytok, mala som to uz pred tym, ale vsetko bolo v poriadku, ale teraz je toho viac.. 🙂
klasická pleseň, ziaden sex pokým sa nepreliecite obaja! prenasate to jeden na druhého , aj ked na nom sa neprejavia žiadne príznaky. Vieš zatiaľ nemusíš pociťovať žiadne bolesti ci svrbenie, ale keď to podcenite môže sa to poriadne zhoršiť.
Isla by som s tym k lekarke, moze to byt infekcia, slo by o hlien ak by to nezapachalo, take veci netreba zanedbavat.