Ahojte, mam 25 a prosím o radu. Moje zuby sú žlté, áno zlte lebo asi do 13 som si ich umývadlá len keď som šla k zubárovi. Moji rodičia na to doslova sr*li tak ako aj na svoje zuby. O ich hroznom chrupe hovoriť nechcem. Ja som si zuby začala pravidelne umývať keď som šla do puberty, samozrejme som sa chcela páčiť ale to ze som si ich dovtedy neumyvala sa na tom podpísalo. Prosím nehovorte mi ze aj malé deti si vedia umývať zuby. Nám rodičia nekúpili ani kefky a mali sme celých 10 rokov rovnaké kefky. Do mojich zubov som investovala už kvantum peňazí, no ale už sú skoro všetky opravené. Keď budu úplne všetky zdravé chcem ísť na bielenie. Dovtedy prosím o radu aká bieliaca pasta je najlepšia. AP24 zatiaľ vkuse používam. Je niečo lepšie? Samozrejme moje deti si umývajú zúbky už od prvého 🙂 nedovolím aby sa aj oni potom takto trápili ako ja
To je smutné akí dokážu byť rodičia… 😓 skús hello coco ten čierny prášok alebo tú fialovú pastu od hello coco… toto stále používam…síce ti ich nevybieli navždy, ale tak len opticky keď niekam ideš napr… je super, že nechceš, aby deti vyrastali ako ty a umývaš odmala 🙏🏻👏🏻
@gulka123 a vybieli to ten hello koko? Lebo akurát to pozerám ,no nejak tomu neverím ,ako na tých videách hneď biele zuby ...ďakujem .
@zdenaalexik nepoužívam ho často, pretože veľakrát na neho zabudnem😃 ano vybieli, ale je to skor len tak akože…zuby sú naozaj belšie, ale videla som veľa videí od zubárov, ktorí hovoria, že to tie zuby nebieli, ale nejako ich vysuší 😃 tak sa zdajú biele…a tá fialová “pasta” tiež funguje. Mám ešte aj celú sadu na bielenie…s tým prístrojom… zuby naozaj sú belšie, ale nie na trvalo samozrejme 😅
@gulka123 aku celú sadu s prístrojom prosím? 🤭 Ja som našla aj nejaku Philips sadu na bielenie ,ale či to funguje neviem
@zdenaalexik hello coco teeth whitening set 🤗 fotku mi nešlo pridať neviem prečo tak si pozri na nete… sada obsahuje 3 x Bieliace perá (pred tým LED náustkom si s tým pretrieš zuby…ja som to dávala aj na ten náustok do tej vnútornej strany)
1 Bezdrôtový náustok s 32 LEDkami
Malá USB nabíjačka
1 x malé zamatové čierne cestovné púzdro
1 x Manuál
1 x Bieliaca stupnica (máš tam rôzne farby, priložíš si ten papierik k tvojim a podľa toho uvidíš akú farbu máš a po bieleni si priložíš opäť aby si videla rozdiel.)
🫶🏻❤️
Opalescence. Mám po nej dlhodobo biele zuby. Pijem veľa kávy, čajov, pepsi a naozaj nič nie je vidieť.