Bieliace pásiky Crest

merlinja
9. mar 2022

Máte prosím, niekto skúsenosť? Oplatí sa to? Resp. nepoškodí to sklovinu? Chcela by som tú strednú úroveň, či má účinok alebo ísť do silnejsich. Ďakujem.

alka13
9. mar 2022

@merlinja je to účinné, ale zničilo mi to sklovinu. Už by som druhýkrát do toho osobne nešla a treba to robiť opakovane, aby bol stály efekt.

merlinja
autor
9. mar 2022

@alka13 ako viete, že vám poškodilo sklovinu? Máte nejaké viditeľné príznaky, alebo zubár Vám povedal, či len pocitovo?

alka13
9. mar 2022

@merlinja viditeľné aj zubarom potvrdené

ivanatim
11. mar 2022

@alka13 Tak mna by velmi zaujimalo ako sa da jednorazovym beznym a uz viac ako 20 rokov uspesne vo svete fungujucim bielenim zubov latkami NA TO URCENYMI znicit sklovina. Takyto prispevok hodnotim ako nepravdivy, nieco take je prakticky nemozne. Clovek by musel mat sklovinu v extremne zlom a nestaranom stave, aby sa dala znicit jednym bielenim zubov... Prakticky ani vtedy sa to nedá...

ivanatim
11. mar 2022

@merlinja Ja si myslim, ze zbytocne hladate "realne" skusenosti a nazory ludi na rokmi overeny produkt v takychto ANONYMNYCH online diskusiach, ako vlastne asi aj sami vidite na prispevku vyssie. Tu moze napisat svoj "nazor" ci "skusenost" doslova hocikto. Laik, clovek, ktory ten produkt v zivote ani nevidel, záškodník, konkurent tohto produktu a podobne.

Realne nazory hladajte radsej niekde inde ako na modrom konikovi 🙂
Nizsie uvadzam link, kde mate skutocne PRAVDIVE skusenosti REALNYCH uzivatelov Vami spomenuteho produktu. Tito ludia ho na 100% realne zakupili a POUZILI, inak by tam recenziu napisat nemohli, kedze su to heurekou overeni zakaznici:

https://obchody.heureka.sk/bieliace-pasiky-com/...

alebo v Cesku taktiez stovky realnych skusenosti:

https://obchody.heureka.cz/belici-pasky-com/rec...

Toto je asi rozumnejsie miesto na hladanie skusenosti ako diskusia anonymov na modrom konikovi.

merlinja
autor
12. mar 2022

@ivanatim tak recenzie nemusia byť vždy pravdivé, a tiež každý je iný, môže každému rôzne prípravok zapôsobiť.
Tiež si ale myslím, že by tak dlho na trhu neboli, keby až také negatíva spôsobovali. Ja som už rozhodnutá, idem objednávať, len som ešte chcela aj nejaké skúsenosti počuť 🙂

ivanatim
15. mar 2022

@merlinja štatistika NEKLAME. Praveze taketo seriozne a OVERENE recenie MUSIA BYT vzdy pravdive... Su tam STOVKY AZ TISICE recenzii skutocnych OVERENYCH uzivatelov produktu, ktory ten produkt skutocne na 100% mali doma. To, co napisu anonymovia na modrom konikovi, jeden dva tri komentare, to nemusi byt (a vacsinou aj nie je) pravdive, ale nie obrovska 11 rokov zbierana statisticka vzorka skutocnych zakaznikov...tá je pravdiva na 100%.

malinka158
15. mar 2022

Ja som ich raz pouzila. Zuby som mala naozaj belsie

merlinja
autor
16. mar 2022

@malinka158 Ďakujem krásne!

karolinav
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
ivanatim
15. aug 2022

@karolinav aj tu...samoreklama...ved je to neovereny podvodny eshop...