Bieliace pásiky Cougar

petrah9
11. mar 2013

ahojte mate skúsenosť s bieliacimi pásikmi Cougar?

zazvorka87
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
ssisska
11. mar 2013

Ja som tiez skusala bieliace pasiky na zuby,ale nemam dobre skusenosti,nebola som nadsena ,pretoze mi ani trochu nepomohli,ked mate usta neustale vlhke ,tak sa mi pasiky prirodzene odliepali a nedrzali,ani mi nevybileli zuby,nebola som spokojna,nadarmo vyhodene peniaze,tak som ich podarovala.Biela perla je jedina s ktorou som bola spokojna.

ivanatim
20. apr 2013

Ale kecas blbosti ssisska, ja som pasiky Cougar mala a vobec sa prirodzene neodliepaju, co to TARAS ZA KRAVINY? Nikdy si tie pasiky nemala podla toho co tu od teba citam... Usta nemas vlhke, pasiky mas nalepene na zuboch a zuby neslinia! Sliny vadia praveze pri pouzivani bielej perly, ale nie pri pouzivani pasikov. Tieto komentare a recenzie marketingoveho tímu Bielej perly su uz znama vec... Robi to ich tím, resp. jeden na to vycleneny pracovnik, dokonca si aj ucelovo zakladaju diskusie o Bielej perle, pretoze vedia, ze by ju inak nikto nechvalil, kazdy ju len kritizuje, cize nic ine im ani neostava, len samych seba vychvalovat...Reaguju na novozalozene diskusie ihned, tak ako aj tu a hned sa snazia odstavit vsetky konkurencne vyrobky a do popredia vystavit len ten svoj nizkonakladovy 5eurovy lacný nefungujuci brak.

Vsade kde sa na internete pozries do diskusii su LEN NEGATIVNE RECENZIE NA BIELU PERLU, je to prilis lacne na to aby to mohlo mat nejaky ucinok...navyse je to velmi neprijemne bolestive a neprakticke. Gel mas v ustach, prehltas to, co tiez nie je velmi zdravé, sliníš pritom, sliny sa miesaju s gelom cim sa gel totalne neutralizuje a nefunguje. gel sam o sebe neobopína zuby, tak ako pasiky. Pasiky su na zuboch nalepene a nedovolia slinam dostat sa do gelu...je to proste totalna blbost, kazdy kto kupil Bielu perlu, s nou nebol spokojny.

A navyse hovoris, ze si si kupila bieliace pasiky za 50 eur, podarovala si ich...a potom si si kupila trapnu bielu perlu za 5 eur a bola si nadsena a tu si si nechala? Nekecaj 🙂 To by si bola velmi pri peniazoch ;) a ak by si uz aj nahodou naozaj bola, tak by si si nikdy nekupovala take lacne kraviny akou je Biela perla.

Petrah9 - ja som tie pasiky mala a su dobre. Kupila som si ich este asi v novembri minuly rok. Neobsahuju peroxid, takze efekt je tam sice o nieco slabsi ako pri pasikoch s peroxidom, ale je dobrý, bola som prekvapena. Peroxid sa pouzivat nesmie, cize je to to najlepsie co momentalne na trhu je, aspon si to myslim, ja som s nimi bola spokojna. Su aj pasiky z Ameriky s peroxidom, ale tie som neskusala, neviem povedat ucinok. Bielu perlu som skusala este davnejsie, ked som bola studentka a nemala som peniaze, ale boli to vyhodene peniaze a navyse som sa bala o zuby, lebo to strasne bolelo a smrdelo a bolo to proste hnusné...Bielu perlu neodporucam nikomu. Radsej si priplatim a kupim si nieco kvalitne aj nabuduce a nie taketo lacne braky akym je biela perla...

blue99
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
majka_555
29. júl 2015

Ahoj. No tie pásiky by zaujímali aj mňa. Čo sa týka bielej perly, mám ju odskúšanú. Chodila som ešte na výšku a nemala som peniaze, tak som si ju kúpila, lebo bola lacná. Z časti súhlasím aj nesúhlasím s ivanatim. Čo tú píšeš, že smrdí, je nechutná, straaaašne z nej bolia zuby, to všetko je pravda. Najviac mi vadilo, že ozaj strašne bolia zuby :/. Tiež veľmi slintáš a pritom veľa gélu prehltneš, čo je fakt odporné a určite ani nie zdravé. Ale čo sa týka toho, či bieli, tak bieli. Aspoň mne známi zuby pochválili po používaní perly a aj ja som videla rozdiel. Ale za tie negatíva to nestálo. Na pásiky sa pýtam, lebo teraz som na materskej a tiež nemám peniaze navyše, tak ak to mám vyskúšať, tak chcem vedieť, či to ozaj pomáha. A tiež či sa môžu používať, ak kojim. Niekde som čítala, že nie, i keď netuším prečo.