Bielenie zubov v Dental Brothers - skúsenosti?

gabika0825
13. okt 2019

Ahojte baby, chcela by som sa vás spýtať, či máte niektorá skúsenosti s bielením v klinike Dental Brothers. Už dlhšie premýšlam, že sa objednám k nim, aj na dentálnu hygienu + bielenie, čo ponúkajú taký balíček. Len s tým bielením si nie som istá. Všade vidím milión recenzii, ako je to super a keď vidím aké výsledky hneď že to je vidno po jednom bielení tak som na vážkach. Minule som bola u zubárky a pýtala som sa na bielenie u nej, komplet balíček u mojej zubárky stojí cez 300€... a v DB stojí cca 100€ čo som pozerala, ak majú akciu tak ešte menej. Keď som ich pred zubárkou spomenula, tak mi hovorila že jej jedna kolegyňa tam pracovala a že bielenie síce je vidno, ale treba to opakovať vraj každé 2 mesiace lebo potom sa to stratí. Ale zas neviem čo je pravda, keďže jasné že mi to nebude odporúčať keď si to môžem dať vybieliť u nej. Preto by som bola zvedavá na vaše skúsenosti, žienky, ktoré tam chodite pravidelne alebo niekto vo vašom okolí má skúsenosti, prosím dajte vedieť. Inak zdá sa mi to až privelmi lacné v DB, lebo keď som pozerala aj u iných zubárov na internete tak cena je zvyčajne cez 300 a viac €... ďakujem 🙂

kika831
13. okt 2019

@gabika0825 ja som bola u nich na bielenie lampou- ziadny vysledok, strata casu. Nikdy viac.

liz_lemon
13. okt 2019

ja som k nim chodila len na dentalnu hygienu, ale odkedy sa zmenil majitel, som tam prestala chodit, uplne sa zopsuli, drza recepcna, chaos v cenach, hygienik, ktory nepouziva rukavice, otras, neodporucam

gabika0825
autor
13. okt 2019

Jooj to vážne? Fuha tak potom nechápem tie recenzie... že by nejak platili tým ľudom za tie výborné recenzie? Alebo ako to potom robia že toľkí ľudia dajú že sú spokojní...

andrejkas1
15. okt 2019

ja som tam bola ma konci augusta a vybielilo mi to zuby o asi 8 odtienov...viditelne velmi velky rozdiel...teraz je to mesiac a pol a ta farba zubov uz nie je taka ziarivo biela ale stale mam zuby krasne...

gabika0825
autor
15. okt 2019

@andrejkas1 A dala si si ten komplet balíček? Predtým si nebola na bielení nikdy?

andrejkas1
16. okt 2019

bola som len na bieleni, trvalo to 50 minut ...oddychla som si a pristup ,,sestricky,, nad ocakavania...celokovo som velmi spokojna...chystám sa tam koncom mesiaca opäť a mala by som sa dostat na uplne biely odtien tak uvidim kolko to vydrzi...dam vediet 🙂

andrejkas1
16. okt 2019

@gabika0825 predtým som nikdy na bieleni nebola

gabika0825
autor
16. okt 2019

@andrejkas1 Dobre potom napíš, ďakujem 🙂

adelakom12
16. okt 2019

a oni robia len to bielenie? Lebo hladam noveho zubara niekde v BA a rozmyslam aj nad strojcekom na zuby, lebo ich mam velmi pokrivene, len neviem najst dobreho zubara..

andrejkas1
16. okt 2019

@adelakom12 robia dentalnu hygienu a bielenie...

adelakom12
16. okt 2019

@andrejkas1 dakujem 🙂

vlcik1
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
vlcik1
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
gabika0825
autor
4. mar 2020

Ja som sa nakoniec objednala normálne do zubnej kliniky, na klasické bielenie, idem teraz na konci marca, nakoľko som počula a čítala ďalšie negativne recenzie na Bielenie v DB. Takže radšej si priplatím a budem mať ozajstný výsledok a nie len vyhodené peniaze za nič .
@vlcik1 myslím si že to už vôbec nie. Aj oni najprv odporúcajú íst na komplet dentálnu hygienu + bielenie tých 50 min či kolko a až potom chodiť na 15min. Len to by si musela opakovať každý mesiac. Radšej ak chceš naozaj biele zuby objednaj sa do normálnej kliniky zubnej..

gabika0825
autor
4. mar 2020

@andrejkas1 Ty si písala že dáš vedieť ako si dopadla.. vydržal ti ten biely odtieň? Alebo musíš chodiť každý mesiac? Lebo toto som čítala teraz prednedávnom a že to vôbec nevydrží.

gabika0825
autor
4. mar 2020

@andrejkas1 takže som sa aj tak objednala do zubnej kliniky, lebo už chcem mať pekné biele zuby čo budú naozaj vidietlne biele, len ma zaujíma ako si ty dopadla a či si stále spokojná 🙂

vlcik1
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
vlcik1
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
gabika0825
autor
4. mar 2020

@vlcik1 Vieš čo idem prvý krát, kamarátka tam bola pred týždnom, mala šťastie na skorší termín lebo akurát im vypadol niekto, inak sme chceli ísť spolu. A áno používa sa peroxid, teda majú nejakú novú techniku čo nenarúša tak sklovinu a tie zuby nie sú také oslabené. A kamoška zatial je spokojná zuby má krásne, síce ešte týžden musí držať diétu kvoli tomu aby sa jej zuby nezafarbili. Myslím diétu kde nemôže potraviny a nápoje čo zafarbujú zuby. Ale nemá nejaké citlive zuby ani ďasná vôbec to nepociťuje čiže sa teším aj ja na to veľmi... som zvedavá na môj vysledok

vlcik1
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
gabika0825
autor
5. mar 2020

@vlcik1 No tak také bielenie určite nie... ale skús sa opýtat u svojho zubára nech ti dá verdikt, možno že pre teba najde nejakú techniku... 🙂