Bielenie zubov u lekára

mimol
18. mar 2015

Bol si niekto z Vas dat vybielit zuby u lekara? Ak ano ake mate skusenosti?

malinka158
18. mar 2015

tak to by aj mna zaujímalo 🙂 ale citala som ze musíš mat chrup uplne zdravy alebo poriadne opravene zubky inak ti ich nevybielia 😒 a nevybielia ani zubne korunky, fazety, plomby

ivanya
18. mar 2015

@mimol Ja som absolvovala bielenie gelom s karbamid peroxidom + zoom lampa a efekt bol nulovy. Sam zubar mi povedal, ze ak sa nebieli peroxidom mozem ocakavat zosvetlenie max. 1-2 odtiene alebo vobec a tak aj bolo. Okrem toho treba absolvovat zubnu hygienu 2-3 tyzdne pred a potom sa mesiac nema pit kava, zeleny caj, jest cucoriedky, repa, fajcit...

malinka158
18. mar 2015

@ivanya a kolko ta to stalo?

ivanya
18. mar 2015

@malinka158 110€

takasom
19. mar 2015

Ja by som do bielenia zubov peroxidom nesla velmi ti to porusi zubnu sklovinu asi presne na styl odfarbovania vlasov ☹ hmm a este to ze ziadne farbne napoje a vsetko len cez slamku pit mi pride dost obmedzujuce. Co sa tyka bielenia aspon u mna vzdy len bieliaca zubna pasta 😨,

briketa
19. mar 2015

@mimol som s bielenymi uz desat rokov. Prvopociatocne u zubara v kresle + uv lampa a odvtedy to doma len udrzujem s gelom a nasadami. Max.spokojnost. nemam Ziadne problemy so sklovinou ani kazenim ani nic. porodila som odvtedy tri deti a o zuby sa staram normalne.

malinka158
19. mar 2015

@takasom ja myslim ze je to individualne s tou sklovinou, ja som nosila iba zubny strojcek a po zlozeni som ju mala poskodenu, takze zuby som mala v katastrofalnom stave ☹

takasom
22. mar 2015

hmm tiez si myslim v podstate je to ako s vlasmi niekto si ich farbi zehli a da sa povedat ma ich pekne stale a niekto skusi raz zmenu a vlasy dava dopoiadku pol roka 🙂