ahojte.mate skusenosti s bielenim zubov?davali ste si to robit? mali ste nejake bolesti?
@petrah9 ahoj, ja som mala záujem o bielenie zubov, dvaja zubári ma však od toho odhovorili, jeden mi povedal, aké sú možnosti, ale že on osobne mi to neodporúča, pretože zuby sú potom náchylnejšie na kazy a citlivejšie.Kamarát mi zas vravel, že sa o tom bavil so svojou zubárkou a mala rovnaký názor, dokonca uviedla príklad, keď k nemu prišla žena s nádhernými bielymi zubami, po nejakej paste bieliacej (asi voľne dostupná niekde, v lekárni..), mala problémy, boleli ju, citlivé.. mala ich všetky do jedného vo vnútri rozpadnuté..
@petrah9 mala som ich dost poplombovane takmer kazdy jeden mam plombu,zuby som si sama od seba nesla dat bielit,ale robil mi korunky na predne jednotky a nechceli sme taku farbu tak povedal ze bielenie a potom korunky, mne to naopak odporucil a vraj ten sposob co som mala ja bol najsestrnejsi voci zubom ale nie voci mojej penazenke, ak nepijes potom vela caju ci kavu,cistis zuby vydrzia pene biele dlhsie 😉
Ja pouzivam nimbovu pastu a zubny prasok
mne to robili s lazerom, na jedno sedenie bolo to hotove do hodiny a bola som len raz,som velmi spokojna, mala som plombu na prednom zube ta mi vypadla tak preto som si to dala vtedy spravit lebo ked mi vybielili tak mi potom dopasovali plombu, zuby boli potom par dni citlive ale nic co by sa nedalo vydrzat, mala som to asi 1,5 roka tomurobene a stale su biele
Ahojte, ja som vyskusala produkt white look bieliaci system, ktory som si kupila v DM Drogerie. S vysledkami som bola velmi spokojna, aj moje okolie si hned vsimlo ze mam biele zubky a nemala som pritom ziadne vedlajsie ucinky. System neobsahoval peroxid. Urcite odporucam vyskusat.
@zienkadomacaa a to je co niaka pasta?
Ahojte, ja mam citlive zuby kt.by som chcela vybielit. Bohuzial zubar mi to neodporucal, vraj to na citlive zuby nie je vhodne. Ale objavila som pastu Crest na citlive zuby, tak sa chcem spytat ci s tym mate niekto skusenost.
@zienkadomacaa super tak idem to pozret ;)
Ahojte, chcem pripojiť moju skúsenosť a predovšetkým varovať všetkých ktorí uvažujú o ambulantnom bielení, absolvovala som predvčerom a nikdy som take peklo nezažila samotné bielenie a to co prišlo potom je neopisatelna bolest, opísala by som to ku elektrosokom do zubov ,viem ze toto nezaziva každi, len klasickú bolest ze su citlivé zuby ktora sa sa vydržať, nikdy v živote by som
si nedala zákrok urobiť opäť a veľmi to ľutujem za tu bolest to nestalo
Treba ignorovat pouzivatela "zienkadomaca", ktora si zalozila konto a napisala dokopy 5 prispevkov. Vsetky su v diskusiach o bieleni zubov a chváli tam ten jej nizkonakladovy slovensky produkt white look. Robi reklamu. Treba povedat, ze ten produkt vyrobila malicka slovenska firma, takze je to myslim ze jasne, o co tu vlastne ide 🙂 V tom produkte sa nenachadza ziadna latka, ktora by vedela zuby nejako vybielit, je to teda nic viac ako obycajna zubna pasta... Nikde neexistuju ziadne pozitivne recenzie overenych zakaznikov na tento produkt. A ani sa necudujem ked sa pozriem na to zlozenie...
Je velky rozdiel v bieleniach zubov. Za prvé: zubari to robia chemicky, viacej bolestne, a strasne draho. Chcemicky nie je velmi dobre pre ludský organizmus. Dnes existuju velmi dobre bieliace studia, ktore to robia omnoho lacnejsie, uplne bezbolestne, a hlavne bez chemie. A vysledky su uplne užastne. Pri tychto bieleniach je potrebne dodrziavat bieliaci postup a hlavne pouzit tie spravne latky. Na trhu je kopec kretenov co sa snazi to zneuzivat a objednavaju same hluposti z Činy ktore su bez efektu. Nebudem tu robit reklamu, ale ak by mal niekto zaujem, tak viem poradit kde su take kvalitne a dobre studia, ktore sa zaoberaju iba bielenim zubov.
Krasny den Vam prajem dievčatá 🙂
@miro2111 Samozrejme , "miro2111" (zenske konto s muzskym nickom)...Tvoje konto "urcite" nebolo účelovo zalozene len kvoli reklame na Smilepoint, vsakze?... kedze mas len 1 jediny prispevok a to do tejto diskusie a zalozene bolo v case pridania tohto jedineho prispevku. Predpokladam, ze ak sa ta niekto na tie rady opyta, poradis im smilepoint ;), kedze oni maju prave v juli na internete velku marketingovu kampan, lebo im do tych studii nikto nechodi...neperoxidove a navyse jednorazove bielenia, ktore prebehnu na jednom sedení za 1 jediny den maju prakticky nulovy efekt...bielit je potrebne viac dni, inak je sanca na uspech minimalna, prakticky nulova...
@petrah9 ahoj ja mam bielene zuby, robili mi to tak ze mi natreli nejaku pastu na zuby dali taky tie hryzadla ako ked mas nocny strojcek, a svietili mi na to dve hodiny lampou, absolvovala som 2bielenia viac mi netrebalo,po bieleni som mala zuby velmi citlive, aj obyc voda ma drazdila tak som si kupila kamistad detsky krem na dasienka, ked som si to potrela aspon chvilu bolo dobre, preslo mi to po dvoch hodkach